MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

FŐOLDAL VÍZTISZTÍTÓK ÁRLISTA BETEGSÉG TÁBLÁZAT ELÉRHETŐSÉG
TERMÉK RENDELÉS   english-german.jpg  german.jpg  orosz_zaszlo.jpg  spanyol_zaszlo.jpg Névnap és dátum script
TEL: + 36 70 300 30 54 Email: showexpo@gmail.com

 

DEPRESSZIÓ

 

Az enyhe, közepes vagy súlyos depresszió tipikus esetében a páciens a hangulati élet nyomottságától, érdektelenségtől, késztetéshiánytól szenved. Képtelen bárminek is örülni. Ez az állapot fáradékonysághoz, és a mindennapi élet elsivárosodásához vezet. Nem ritka, hogy már enyhe fizikai terhelésre is kifejezett fáradtságérzés jelentkezik.

 

A depresszió leggyakoribb tünetei a következők:
a.) A figyelem és koncentrálóképesség csökken.
b.) Megfogyatkozik az önértékelés és az önbizalom.
c.) Bűntudat és értéktelenség érzése lép fel.
d.) Sivár, pesszimista jövőkép.
e.) A betegnek önmagára nézve ártalmas gondolatai támadnak; ezek időnként tettekben is megnyilvánulhatnak.
f.) Kialakul az alvászavar.
g.) Csökken a páciens étvágya.

 

A hangulati nyomottság általában alig változik; viszonylag független a környezettől, ugyanakkor jellegzetes napi ingadozást mutathat. Egyes esetekben a szorongás látható jelei, és a gyakori, sok mozdulatban megnyilvánuló nyugtalanság sokkal feltűnőbb lehet, mint maga a depresszív hangulat. A hangulatzavart egyes esetekben olyan jelek, tünetek vagy cselekvéssorok fedhetik el, mint az érzelmi túlérzékenység; fokozott alkoholfogyasztás; szeszélyes, kiszámíthatatlan viselkedés; korábbi valótlan vagy valós félelmek felerősödése; illetve kényszerképzetek megjelenése, és képzelt betegségek megélése. Bármilyen súlyos is legyen egy depressziós periódus, általában elmondhatjuk, hogy a diagnózis felállításának feltétele a tünetek legalább két hetes fennállása. Természetesen súlyosabb, illetve hirtelen jelentkező tünetek esetén a kórisme felállításához rövidebb időtartam is elegendő. Az alábbiakban rövid ismertető olvasható a depresszió főbb fajtáiról.

 

Bipoláris érzelmi zavar

Jellemzője két vagy több olyan periódus, amelyben gyakori hangulatváltozások zajlanak le. A betegség képét két véglet jellemezheti: hangulati és érzelmi emelkedettség, duzzadó vitalitásérzet, és mániáig felfokozott aktvitás, illetve ezeknek az ellenkezője, azaz a teljes érzelmi mélyrepülés. A mániás szakasz általában hirtelen kezdődik, időtartama 2 héttől egészen 4-5 hónapig is tarthat. A depressziós periódus rendszerint hosszabb; átlagos időtartama 6 hónap, de nem ritkán 1 évnél is tovább tarthat.

 

A hangulat állandó labilitása, mely számos enyhe depressziós és csökkent aktivitású szakaszt tartalmaz. Ez az instabilitás a korai felnőtt korban alakul ki és krónikus lefolyású, ámbár a hangulat néha hónapokig is normális és stabil lehet.

Disztímia
Krónikusan nyomott hangulat, amelyben a viszonylag normálisnak mondható szakaszok és a depressziós hangulattal járó epizódok között változó egyensúly jelentkezik. Néha a páciens napokig vagy hetekig is jól érezheti magát, ideje túlnyomó részében azonban fáradt, deprimált, mindent megerőltetőnek érez és semmiben sem lel örömet. A betegek passzívak, sokat panaszkodnak, rosszul alszanak és persze kellemetlen a közérzetük, de tüneteik ellenére rendszerint megfelelnek a környezet mindennapi elvárásainak.

 

Ajánlott terápia:

Ginkgo Biloba csseppek

Ginkgo Biloba + Lecitin lágyzselatin kapszula

Lecitin

Vitamin D3 with Vitamin K2

Whole Food B Komplex Vitamin

Korall Kalcium készítmények

Goji Berry Drink

Megnézem az árlistában»

 

A terápiát párhuzamosan ajánljuk a gyógyszeres kezelés mellet! Ezért kérje ki a termékeket ismerő szakember véleményét, konzultáljon orvosával!

 

 

DROGFÜGGŐSÉG

A kábítószer-függőség kialakulása valójában az agyműködés zavarának tudható be. A különböző kábítószerek ugyanis változásokat idéznek elő az agy működésében, és habár az egyes szereknek eltérő a hatásmechanizmusa, az agyra gyakorolt hatásuk nagyon is hasonló: az agysejtek átalakulnak, a gondolkozási és emlékezeti mechanizmusok megváltoznak, olykor még a motoros készségek (járás, beszéd) is romlanak, továbbá hangulatingadozások is előfordulhatnak. Ezek a változások egyúttal jelentős hatást gyakorolnak az egyén magatartására: a kábítószer válik a szenvedélybeteg életének fő mozgatórúgójává, ezért az illető szinte bármire képes lesz annak érdekében, hogy kábítószert fogyaszthasson. Ennek megfelelően a kábítószer nemcsak az agyműködést és a viselkedést befolyásolja radikálisan, hanem az egyén társas kapcsolatait is.

 

Önként lesz-e valaki kábítószerfüggő?
 
Lehet, hogy valaki önként kezd el kábítószert fogyasztani, de idővel a tartós fogyasztás következtében a szerfogyasztás kényszerré válik számára. A kényszeres, sőt esetenként kontrollálhatatlan szerfogyasztás oka - mint már említettük - az, hogy a függőséget kiváltó szer megváltoztatja az agy működését (olykor feltűnő, olykor kevésbé észrevehető módon)
A drogfüggőség kezelésének hatékonysága szempontjából fontos-e az egyéni szándék?
Annak, hogy egy szenvedélybeteg miért kezdi el kezeltetni magát, általában két fő oka van: vagy egy bírósági ítélet miatt kényszerül kezelésre az illető, vagy azért, mert a szerettei elvárják tőle, hogy kezeltesse magát. Mindenesetre a kutatók több tanulmányban is egyértelműen bizonyították, hogy ha a kezelés során -nagy nyomás- nehezedik a szenvedélybetegre, hogy felvállalja betegségét, és megpróbáljon felülkerekedni azon, akkor minden valószínűség szerint hatékony lesz a terápia - függetlenül attól, hogy milyen okból kifolyólag veti magát alá kezelésnek az illető.

 

Milyen hatékonysággal kezelhető a kábítószer-függőség?
A kábítószer-függőség az ún. viselkedésközpontú elméleteken alapuló terápiákkal hatékonyan kezelhető. A siker érdekében azonban a terápiás kezelést sok esetben több alkalommal is meg kell ismételni.

 

A leszokást segítő javallatok:

Ginkgo Biloba + Lecitin lágyzselatin kapszula

Noni

Whole Food B Komplex Vitamin

Korall Kalcium készítmények

Multivitamin ital

C-vitamin - Napi 10.000-20.000 mg

Total Body Cleanse (T.T.T.) - Teljes program

  Megnézem az árlistában»

 <<Vissza az előző oldalra

 

<<Vissza a főoldalra

<<Vissza a termékek árlistához

 

TERMÉKEK RENDELÉSE visszahívás kérés: 

Tel: +36 70 300 3054     showexpo@freemail.hu

 

KÉRDÉSE VAN? ÜZENJEN, VISSZAHÍVJUK!

 

Egészséges fogyás Regenorral - terméktapasztalatok 

fogyas_20kg.jpg

fogyasnyilas-adrienn.jpg

RENDELJE MEG MOST!

REGENOR...az epe és máj védelmében, a méregtelenítés szolgálatában! Optimalizálja a testsúlyt! Bármilyen anyagcsere betegség, emésztési zavar, cukorbetegség vagy immundefektes állapotban, allergiáben szenvedőknek. Tisztítja az ízületeket, oldja a meszesedést! BŐVEBBEN...  

 

regenor_.jpg

 

biocomkep.jpg

 

TERMÉKEINKET UTÁNVÉTTEL IS MEGRENDELHETI, A POSTAKÖLTSÉG TERMÉK NAGYSÁGÁTÓL FÜGGŐEN A POSTAI TARIFÁK SZERINT ALAKUL, ÁLTALÁBAN: 980- 2000 FT KÖZÖTT. FIZETÉSI LEHETŐSÉG: UTÁNVÉTTEL KISZÁLLÍTÁSKOR A KÉZBESÍTŐNEK.

 

 

Az SCD Probiotikus Mikroorganizmusok felhasználási területei részletesebben: 

ÖKONET CLEAN A MINDENT TUDÓ TISZTÍTÓSZER! BŐVEBBEN...

pucolas.jpg

„Meggyulladt az olaj a gázon, és megkapta a szagelszívót. Eléggé csúnya lett. Az egyik felét úgy hagytam, a másikat Ökonet Clean-nel tisztítottam, látszik a különbség.

Kicsit töményebbre kevertem a Clean-t, lefújtam a szagelszívót, majd vártam, letöröltem, s újra ismételtem ezt még kétszer. Így lett ilyen. Fontos várni és ismételni!”

TERMÉSNÖVELÉS

 Szeretnék tudni, hogyan lehet egykilós paradicsomokat a konyhaasztalra tenni? Csupán megfelelően és rendszeresen alkalmazni kell  az ÖKONET AGRO termésnövelő készítményt. Sok sikert hozzá!

Egykilós paradicsomok: Ökonet AGROVAL! BŐVEBBEN...  paradicsom_1kilos.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 323
Tegnapi: 478
Heti: 1 708
Havi: 7 068
Össz.: 663 971

Látogatottság növelés
Oldal: DEPRESSZIO ÉS DROGFÜGGŐSÉG kezelés
MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK! - © 2008 - 2019 - meregtelenites.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: immun supreme por - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »