MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

FŐOLDAL VÍZTISZTÍTÓK ÁRLISTA BETEGSÉG TÁBLÁZAT ELÉRHETŐSÉG

 

TERMÉK RENDELÉS english-german.jpg  german.jpg  orosz_zaszlo.jpg  spanyol_zaszlo.jpg Névnap és dátum script

 

TEL: + 36 70 300 30 54 Email: showexpo@gmail.com

 

 

 

Ez az oldal elköltözött, kattintson ide és elolvashtaja a bővített honlapot>>>

 

NONI kapszula, gyulladás csökkentő, gölcsoldó, kedély javító (gyömbérrel)

 

  A NONI hatása:
-  Immunrendszer (T-sejtek) erősítése
-  Vérnyomás szabályozása
-  Fájdalom csillapítása, gyulladás csökkentése
-  Emésztés és bélműködés javítása
-  Káros baktériumok elpusztítása
-  A szív- és érrendszer védelme
-  Menstruációs görcsök enyhítése
-  Vízhajtó hatás, hangulat javítása
-  Daganatok, cukorbetegség, magas vérnyomás, allergia, légzőszervi betegségek kezelése
-  Stressz, depresszió feloldása
-  Ízületi problémák enyhítése
-  Alkoholról, kábítószerről, cigarettáról való leszokás segítése
-  Ellazítás, enyhe nyugtatás

 

-  Serkenti az immunrendszert
-  Stressz, depresszió feloldása
-  Fájdalom csillapítása, gyulladás csökkentése
-  Erős antioxidáns
-  Támogatja a májműködést
-  Hatékony, 5:1 arányú porított kivonat

 

 

 

A Nonit Polinéziában, Kínában, Tahitin és Indiában több mint 2000 éve használják a gyógyításban. A Noni (Morinda citrifolia) felbecsülhetetlen értékű gyógynövény, 18 -féle aminosavat, köztük nagy mennyiségű proxeronint tartalmaz (800-szor annyit mint az ananász). Ezt a tápanyagot az emberi szervezet xeroninná alakítja át, ami nélkülözhetetlen az anyagcsere folyamatok zavartalanságához. A pozitív gondolatok, érzelmek, a művészi önkifejezés, a zene, a természet, a spirituális tapasztalatok hatására a szervezet fokozott mértékben termeli. A negatív gondolatok, a stressz pedig elfojtják a termelődését. A stresszel, korral és egészségtelen életmóddal a szervezet xeronin tartalma csökken, ami rontja a betegségekből való felépülés esélyeit.

 

 

 

A xeronin serkenti a boldogsághormonok, az úgynevezett endorfinok kiválasztását. Ezek a vegyületek felelősek a jó hangulatunkért, kellemes közérzetünkért.

 

 

 

A xeronin a szervezet öngyógyításában ugyancsak szerepet játszik, hiszen a sérült sejteket gyógyítja. Tehát minél több xeronin található a szervezetünkben, annál több betegséget tudunk már sejtszinten elhárítani és hangulatunk is annál jobb lesz.

 

 

 

A xeroninnak köszönhetően a noni az égési sérülések, kezelések során is jótékony lehet, hiszen olyan fehérje emésztő enzimet serkent működésre, mely gyorsan és biztonságosan távolítja el az elhalt sejteket.

 

 

 

Aktiválja az agyban elhelyezkedő tobozmirígy működését. Ebben a mirígyben termelődik a szerotonin és a melatonin, melyek nagy szerepet játszanak az alvásciklus, a hangulat és a testhőmérséklet szabályozásában.

 

 

 

Több tucat orvosi kutatás és számtalan gyógyulás bizonyítja a Noni jótékony hatását. A Noniban található tápanyagok együttesen adaptogénként működnek. A normálistól eltérően működő sejteket (daganatos sejtek) próbálja újra normálissá tenni. A gyümölcsben található damnacanthal új gátlószere a rákos folyamatok néhány fajtájának. Lelassítja a sejtosztódást, a gének szintjén segíti visszaállítani a sejteket a normális (betegség előtti) állapotba. Szedésével könnyebb leszokni a dohányzásról, alkoholról, kábítószerekről (Pl. kokain, marihuána, heroin). Együtt alkalmazható más gyógyszerkészítményekkel, gyógyszerekkel. Azok káros mellékhatását sok esetben csökkenti.

 

 

 

További ajánlott alkalmazási területek: Az immunrendszer (T-sejtek) erősítésére, a vérnyomás szabályozására, fájdalomcsillapításra: az agyon keresztül az egész testben enyhíti a fájdalmat és gyulladáscsökkentő hatással is bír.

 

 

 

Emésztés-, és bélműködés javító, antibakteriális tulajdonsága révén védelmet biztosít az emésztő-, a szív-, és érrendszer számára. Enyhíti a menstruációs görcsöket, enyhe vízhajtó hatású, hangulat javító.

 

 

 

Kutatók véleménye szerint a Noni több mint 100 -féle betegségtípusnál lehet hatékony segítség. Legfőképpen a daganatos megbetegedések, a szív-, és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, az allergia, a depresszió, a légzőszervi betegségek, az immunrendszer betegségek, az emésztőszervi betegségek, a stressz betegségek és az ízületi megbetegedések esetén.

 


A fagyasztva szárított 5:1 arányú Noni kivonat egy erős, Noni gyümölcsből nyert antioxidáns termék, a gyümölcs sajtolása után liofilizálva, hogy az értékes gyümölcslé természetes állapotát megtartsa. A Noni gyümölcspor 71% szénhidrátot, 36% élelmi rostot, 5% fehérjét és 1% zsírt tartalmaz.

 


A Nonit Polinéziában, Kínában, Tahitin és Indiában több mint 2000 éve széles körben használják a gyógyításban. A felbecsülhetetlen értékű gyógynövény tápanyagaiban található adaptogének segítenek a normálistól eltérően működő sejtek megfelelően működésének elősegítésében. A Noni gyümölcsben található damanacanthal jó irányba befolyásolhatja a rosszindulatú folyamatok néhány fajtáját. Kutatók véleménye szerint a Noni több mint 100-féle betegségtípusnál lehet hatékony segítség.

 

18 féle aminosavat, köztük nagy mennyiségű proxeronint tartalmaz (800-szor annyit, mint az ananász). Ezt a tápanyagot az emberi szervezet xeroninná alakítja át, ami nélkülözhetetlen az anyagcsere-folyamatok zavartalanságához. A pozitív gondolatok, érzelmek, a művészi önkifejezés, a zene, a természetben töltött idő, a spirituális tapasztalatok hatására a szervezet fokozott mértékben termeli, míg a negatív gondolatok, stressz pedig elfojtják termelődését. A szervezet csökkent xeronintartalma rontja a betegségből való felépülés esélyeit.
A xeronin serkenti a boldogsághormonok (endorfinok) kiválasztását, gyógyítja a sérült sejteket, az elhalt sejtek eltávolításában szerepet játszó fehérje-emésztő enzimeket működésre serkenti és aktiválja az agyban megtalálható tobozmirigy tevékenységét. Ebben a mirigyben termelődik a szerotonin és a melatonin, melyek nagy szerepet játszanak az alvásciklus, a hangulat és a testhőmérséklet szabályozásában.

 

 

 

A Noni termék a gyömbér gyulladáscsökkentő, immunitást fokozó hatásával is kiegészül.

 


A fagyasztva szárított 5:1 arányú Noni kivonat egy erős, Noni gyümölcsből nyert antioxidáns termék, a gyümölcs sajtolása után liofilizálva, hogy az értékes gyümölcslé természetes állapotát megtartsa. A Nonit évszázadok óta széles körben használják többféle betegség és kellemetlen állapot kezelésére. A Noni gyümölcspor 71% szénhidrátot, 36% élelmi rostot, 5% fehérjét és 1% zsírt tartalmaz.

 

 

 

Ajánlott adagolás: 3x1-6 kapszula

 

Várandósok és kismamák is fogyaszthatják!

 

 

 

 

 

<<Vissza a főoldalra
<<Vissza az árlistához

 

 

 

TERMÉKEK RENDELÉSE visszahívás kérés: 

Tel: +36 70 300 3054     showexpo@freemail.hu

 

 

 

kedvezmeny.jpg

HOGYAN VÁSÁROLHAT 20% - AL OLCSÓBBAN?

ITT MEGTUDHATJA»»

 minosites_kislogo.jpg

TERMÉKEINK GARANCIÁJA: GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA, INFORMÁCIÓKAT ITT TALÁL»»

 

 

 

KÉRDÉSE VAN? ÜZENJEN, VISSZAHÍVJUK!

 

 

 

Egészséges fogyás Regenorral - terméktapasztalatok 

fogyas_20kg.jpg

fogyasnyilas-adrienn.jpg

RENDELJE MEG MOST!

REGENOR...az epe és máj védelmében, a méregtelenítés szolgálatában! Optimalizálja a testsúlyt! Bármilyen anyagcsere betegség, emésztési zavar, cukorbetegség vagy immundefektes állapotban, allergiáben szenvedőknek. Tisztítja az ízületeket, oldja a meszesedést! BŐVEBBEN...  

 

regenor_.jpg

 

 

 

 

TERMÉKEINKET UTÁNVÉTTEL IS MEGRENDELHETI, A POSTAKÖLTSÉG TERMÉK NAGYSÁGÁTÓL FÜGGŐEN A POSTAI TARIFÁK SZERINT ALAKUL, ÁLTALÁBAN: 980- 2000 FT KÖZÖTT. FIZETÉSI LEHETŐSÉG: UTÁNVÉTTEL KISZÁLLÍTÁSKOR A KÉZBESÍTŐNEK..

 

 

 

Az SCD Probiotikus Mikroorganizmusok felhasználási területei részletesebben: 

 

ÖKONET CLEAN A MINDENT TUDÓ TISZTÍTÓSZER! BŐVEBBEN...

pucolas.jpg

„Meggyulladt az olaj a gázon, és megkapta a szagelszívót. Eléggé csúnya lett. Az egyik felét úgy hagytam, a másikat Ökonet Clean-nel tisztítottam, látszik a különbség.

Kicsit töményebbre kevertem a Clean-t, lefújtam a szagelszívót, majd vártam, letöröltem, s újra ismételtem ezt még kétszer. Így lett ilyen. Fontos várni és ismételni!”

 TERMÉSNÖVELÉS

 Szeretnék tudni, hogyan lehet egykilós paradicsomokat a konyhaasztalra tenni? Csupán megfelelően és rendszeresen alkalmazni kell  az ÖKONET AGRO termésnövelő készítményt. Sok sikert hozzá!

Egykilós paradicsomok: Ökonet AGROVAL! BŐVEBBEN...  paradicsom_1kilos.jpg

 

SZERELMI HOROSZKÓP! KI ILLIK HOZZÁD?

KOS, BIKA, IKREK, - RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, -MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS- BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK.

KLIKKELJ A HOROSZKÓP JEGYRE, AMIRE KÍVÁNCSI VAGY!

 

 

 LELEPLEZŐ ORSZÁGKRÓNIKA KÖNYVÚJSÁG

Weboptim Keresőmarketing - Megalapozott Döntés

Keresned sem kell!      Hun-Web Linkek  LinkBank

 

TELJES KÖRŰ RENDEZVÉNYSZERVEZÉS: www.showexpo.hupont.hu

ENERGIA MEGTAKARÍTÁS (fűtés, gáz, vízmegtakarítás):

HASZNOS: www.hasznosoldalak.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 241
Heti: 1 168
Havi: 3 750
Össz.: 882 790

Látogatottság növelés
Oldal: NONI kapszula, gyulladás csökkentő, gölcsoldó
MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK! - © 2008 - 2021 - meregtelenites.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »