MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

FŐOLDAL VÍZTISZTÍTÓK ÁRLISTA BETEGSÉG TÁBLÁZAT ELÉRHETŐSÉG
TERMÉK RENDELÉS AKCIÓK, HÍRMAGAZIN RENDELÉS, HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
TEL: + 36 70 300 30 54 Email: showexpo@gmail.com
TERMÉKEINKRŐL RÉSZLETES INFORMÁCIÓT TALÁL, HA A KÉPEKRE, FELIRATOKRA KLIKKEL. SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A KÖRNYEZET-TUDATOS VÁSÁRLÓK ÖKO - BIO, WEBÁRUHÁZÁBAN!

KÉRDÉSE VAN? VISSZAHÍVJUK, HA ELKÜLDI KÉRDÉSÉT, TELEFONSZÁMÁT! 

showexpo@gmail.com

  A honlap elköltözött, ide>> a termékek leírását, bővített honlapunkon találja>>

ÚJ ELÉRHETŐSÉGEINK: showexpo@freemail.hu

TEL: + 36 70 506 69 11

 

Orvosi tapasztalatok az ionizált lúgos vízről

 

 Részletek „Az ember és a környezete egészségben és betegségben” VIII. éves Nemzetközi Szimpóziumán elhangzott előadásokból

 

  Az ionizált víz az élet vize! Az ionizátor mindössze 12-15 Ft-ért állít elő 1 liter tiszta oxigénes LÚGOS vízet az otthonában. Az 1 literes kereskedelmi forgalomban kapható lúgos víz 200-260 Ft áron kaphatóak. Nálunk megvásárolható a VÍZTISZTÍTÓ, VÍZIONIZÁLÓ KÉSZÜLÉK! Bővebb leírás a lúgos víz egészségre gyakorolt hatásáról itt...


Dr. H. Hayashi, M.D. és Dr. M Kawamura, M.D.,

„A lúgos ionizált víz klinikánkon történt bevezetése óta (1985), a következő érdekes klinikai tapasztalataink voltak. A lúgos ionizált vizet ivásra és az ételek készítésére használtunk a bent fekvő betegeinknél.

A következőket vettük észre:
A vércukor szintjének csökkenése a cukorbetegeknél.
A perifériás vérkeringés növekedése üszkösödéseknél.
Húgysavszint csökkenése köszvényben szenvedő betegeknél.
Javulások a májfunkció vizsgálatokban máj rendellenességeknél. Javulások a nyombélfekély és annak visszatérésében.
Javulások a magas és az alacsony vérnyomásban.
Javulások az allergiás megbetegedésekben, asztmában, csalánkiütésekben, szénanáthában és atópiás dermatitiszben.
Javulások tartós hasmenésnél gyomor-resectió után.
Serum bilirubin szint javulása újszülötteknél.


Azoknak a betegeknek a száma, akik székrekedésben szenvednek jelentősen csökkent. A széklet változásának leletei azt sugallják, hogy a lúgos ionizált víz csökkenteni tudja a rothasztó vagy pathogenetikus anyagcseretermék előállítását. A lúgos ionizált vizet előállító készülékeket 1985 májusában szerelték be a klinikánkon. Az elmúlt 15 év klinikai tapasztalata alapján elmondható, hogy az elektrolízissel csökkentett klaszterméretű ionizált víz ivási és főzési célra való bevezetése betegeink számára a klinikánkon a napi orvosi tevékenység előfeltétele kellene, hogy legyen. Semmilyen betegek számára készült étrendi/diétás recept nem lehet tudományos, ha a víz tulajdonságát nem veszik figyelembe.


Mérgek semlegesítése

Prof. Kuwata Keijiroo, Doctor of Medicine
"Véleményem szerint az antioxidáns ionizált víz csodája, hogy nem gyógyszer, mégis semlegesíti a mérgeket. A különbség az, hogy a gyógyszert csak minden egyes egyedi esethez lehet csak alkalmazni, ugyanakkor az antioxidáns ionizált vizet általánosságban lehet fogyasztani, és a semlegesítő hatása nagyon is meglepő. Most röviden, engedjék meg, hogy ismertessem egy szívbetegség esetét, és azt, hogyan lett meggyógyítva. A beteg, 35 éves férfi, szív-és érbetegségben szenvedett. Öt éve a betegsége súlyosbodott. A Setagays kormányzati kórházban kezelték. Az alatt az 5 év alatt a kórházban 5-6-szor feküdt be. Olyan csúcstechnológia vizsgálatokat végeztek rajta, mint angiogram VINYL injektálásával a véren keresztül a szívbe. Sok jó orvossal konzultált és kezelték, később egy nagyobb sebészeti műtéten is átesett. A kórházból való elbocsátása után otthagyta a munkahelyét is, hogy felépüljön. Azonban minden egyes esetnél, amikor a betegsége rosszabbodott, a szívroham egyre súlyosabb volt. Múlt év augusztusában a rokonai kétségbe voltak esve és azt hitték, hogy nem fog már sokáig élni. Ebben az időszakban történt, hogy az áldozat egyik rokona véletlenül ráakadt egy ionizált lúgos, antioxidáns vizet készítő készülékre. Betegsége nagyon jól reagált rá, és most a teljes gyógyulás felé vezető úton van.”

(Az Amerikai Egyesült Államokban az évenkénti 2 millió haláleset több mint feléért a szív-és érrendszeri betegségek a felelősek. Úgy becsülik, hogy az ivóvíz optimális fogyasztásával a szív-és érrendszeri megbetegedések halálozási arányát 15 százalékkal lehetne csökkenteni az Amerikai Egyesült Államokban) Kivonat: Az USA Nemzeti Tudományos Akadémia Biztonságos Ivóvíz Fogyasztásának jelentéséből, 1977

 

Ekcéma

Prof. Tamura Tatsuji, Keifuku Rehabilitációs Központ
“Az ekcémát számtalan formában írták már le a bőrelváltozásoknál, de ezeknek nagyon sok a közös vonása. Az ekcéma pontos oka, okai nem teljesen tisztázottak. Sok esetben külső irritáló szereknek tudhatók be. Engedjék meg, hogy bemutassak Önöknek egy beteget, aki antioxidáns, ionizált víz fogyasztása után bőrbetegségéből meggyógyult. Ez a beteg 10 éven keresztül szenvedett ekcémában, és nem lehetett hatékonyan meggyógyítani speciális kezelés alatt sem. Ez a beteg, aki 70 éves, járművek pótalkatrészeit gyártó cég elnöke. A háború után az alsó végtagja akut ekcémában szenvedett, amely később krónikussá vált. Újra meg újra speciális bőrbetegségekkel foglalkozó kórházban kezelték. A bal végtag nagyon jól reagált a kezelésre, de nem így a jobb végtag. Szenvedett a viszketéstől, elvakarta és vérezni kezdett. Az utóbbi 10 év alatt nagyon sok orvos vizsgálta és kezelte. Amikor én először vizsgáltam meg, az alsó végtagja a bütykök körül vízhólyagos volt. Szérumnak köszönhetően gyöngyözni kezdett a hólyag. Azt tanácsoltam neki, hogy fogyasszon antioxidáns hatású ionizált vizet. Megvásárolt egy egységet és rendszeresen fogyasztotta és a fertőzött sebet savas vízzel tisztította. Két hetes kezelés után a hólyagok felszáradtak. Az ekcéma teljesen eltűnt és 11 hónap után sem jött vissza.”

Allergiák

Prof. Kuninaka Hironaga, A Kuninaka kórház vezetője

"Mr. Yamada, a Rendőrségi Kutatóintézet vezetője súlyos allergiában szenvedett. Bőrgyógyász kezelte újra meg újra sikertelenül. Ezután kezdett el antioxidáns ionizált vizet fogyasztani. Az allergia nagyon jól reagált rá és nemsokára teljesen meggyógyult. Semmilyen visszaesés nem történt, jóllehet mindenféle táplálékot fogyasztott. Nagyon hálás volt és el volt ragadtatva a kezeléstől. Ami engem illet, nekem is komoly allergiám volt. Amióta antioxidáns ionizált vizet kezdtem el fogyasztani, az allergiám elmúlt. Azóta elkezdtem a kutatást antioxidáns víz hatékonyságáról. Felfedeztem, hogy a legtöbb allergiát a szervezet elsavasodása okozza, és kapcsolat van az allergia és a túl sok cukor és hús fogyasztása között. Minden allergiás esetben a beteg antioxidáns ásványi értékei túl alacsonyak, melyek viszonzásképpen jelentősen csökkentik a szervezet ellenálló képességét. A szervezet túlérzékennyé válik és könnyen allergiás lesz. Az érzékenység stabilizálására kalcium oldatot injektálnak a vénába. Ezért nyilvánvaló, hogy az antioxidáns víz kalciumiont tartalmaz, amely csillapítja az allergiát. Az ionos kalcium nemcsak erősíti a szívet, és segíti a méreganyagok semlegesítését, de a savasságot is ellenőrzi. Erősíti az emésztőrendszert és a májfunkciót. Ezzel támogatja a természet gyógyító erejét és növeli az allergiával szembeni ellenállást. Számos esetben, amikor a betegség nem reagál a gyógyszerekre, úgy találták, hogy jól reagál az antioxidáns ionizált vízre.”

Emésztési problémák

Prof. Kogure Keizou, A Juntendo kórház Kogure klinikája
“A gyomrot nagyon legyengítik mind a gyomorral kapcsolatos betegségek, mind a más általános megbetegedések. Ráadásul bármely idegi feszültség vagy izgalom gyakran okoz gyomorizgalmat, bizonytalansági tüneteket. Az antioxidáns ionizált víz fontosságának a szerepe a gyomrunkban az, hogy semlegesíti a kiválasztást és megerősíti a működését. Általában az antioxidáns víz elfogyasztása után 1-3 perccel a gyomornedv 11 szeresére növekszik. Azok, akik gyomorsavhiány bántalomban szenvednek, vagy kevés a gyomornedvük az antioxidáns víz jelenléte stimulálni fogja a gyomorsejteket, hogy több gyomornedvet válasszanak ki. Ez válaszul erősíti az emésztést és az ásványok felszívódását. Másrészről azonban, akik gyomorsavtúltengésben (túl sok a gyomornedvük) szenvednek, azoknál az antioxidáns ionizált víz semlegesíti a túl sok gyomornedvet. Ezért nem képez fordított reakciót. Maeba Egyetem orvosa szerint a gyomornedv pH-ja az antioxidáns víz fogyasztásakor normális marad. Ez azt bizonyítja, hogy az antioxidáns víz ugyan képes semlegesíteni azt, ugyanakkor stimulálja a kiválasztást”.

Cukorbetegség

Prof. Kuwata Keijiroo, Doctor of Medicine
“Amikor a Tűzoltó Biztosítók Egyesületénél szolgáltam sok cukorbeteget vizsgáltam. A gyógyszer melletti kezelésnél antioxidáns ionizált vízzel is elláttam a betegeket. Egy hónapig tartó antioxidáns víz fogyasztása után, 15 cukorbeteget további kivizsgálásra és megfigyelésre a Tokiói Egyetemre irányítottak. Kezdetben súlyosabb cukorbetegek kissé aggodalmasak voltak a betegséget illetően. Amikor már egy ideje antioxidáns ionizált vizet fogyasztottak a vércukorszint és a vizelet cukorszintje 300 mg/l arányról 200 mg/l-re rendeződött. Volt időszak, amikor a beteg vérét naponta 5 -6-szor vizsgálták és normál értéken belülinek észlelték. Az eredmények azt mutatták, hogy még az étkezés után 1-1 órával is a vércukor és a vizelet cukorszintje 100 mg/l-0 mg/l volt. A cukor a vizeletből teljesen eltűnt.” Megjegyzés: Ma több amerikai ember szenved diabetesben mint valaha, az új esetek évenként átlagosan majdnem elérik a 800.000-et.

 

Prowerdose üzemanyag adalék 35-50- Ft/liter MEGTAKARÍTÁS! NÉZZE MEG A VIDEÓT ITT!!!» 1 LITER POWERDOSE adalék 800 LITER BENZINHEZ ELEGENDŐ!!!

3.980Ft

Ionizált víz használata elsavasodás kezelésében

Prof. Hatori Tasutaroo, Az Akajiuiji vérközpont vezetője, Yokohama kórház, Faitama kerület

Az életszínvonalunk emelkedése miatt az étkezési szokásaink megváltoztak. Túl sok fehérjét, zsírt és cukrot fogyasztunk. A túl sok zsír és szénhidrát zsírkészletként van a szervezetünkben elraktározva. Manapság az amerikaiak az életvitelükben tékozlóbban bánnak a táplálékkal, mint a japánok. A túlzott bevitel következtében az elhízás jelentős probléma. Átlagosan öt férfiból egy, és négy nőből egy elhízott. A táplálék „elégetésének” a foka nagymértékben a vitaminok és ásványok bevitelétől függ. Amikor túlzott fehérje, zsír és szénhidrát bevitel történik, a vitaminok és ásványok kívánalma nő. Azonban nem sok kutatást végeztek a vitaminok és ásványok fontosságára vonatkozóan. Napjainkban sok ember szenved elsavasodásban, amely diabeteshez, szívbetegséghez, rákhoz, máj- és vesebetegséghez vezet. Ha a táplálék, amit beviszünk teljesen el tud égni, akkor nincsen zsírlerakódás. Nyilvánvaló, hogy nem lesz elsavasodási gond, és a továbbiakban nem lenne a kövérségnek semmilyen jele sem. Az antioxidáns ionizált víz igen gazdag ionos kalciumban. Az ionos kalcium segíti ezt a „elégetési” folyamatot. Az antioxidáns víz fogyasztása elegendő ásványt nyújt a szervezetünknek. Az eredmény az, hogy nem kell a diétára figyelnünk, azért hogy karcsúak maradjunk. Ennélfogva az antioxidáns víz megmentő azoknak, akik kövérségben és sok más felnőtt betegségben szenvednek, segítséget nyújtanak az egészség megőrzésében és növelésében.

 

TARTÓS FOGYÁS ÉS TESTSÚLY OPTIMALIZÁLÁS LÚGOS VÍZZEL ÉS ASIAN LEAN ZÖLD TEÁVAL!


zsiregetes.jpg

 

Amit a szakemberek mondanak:

Dr, Theodore Baroody a - „Lúgosíts vagy meghalsz” szerzője
„Több mint 5000 gallon lúgos vizet használtam majdnem minden elképzelhető egészségügyi szituációban. Úgy érzem hogy az újrastruktúrált lúgos víz mindenkinek jót tesz.”

Felicia Drury Climent - „A sav bázis egyensúly étrend” szerzője
Adjunktus Professzor, City College, New York
„Évekig tartó folyamatos klinikai kísérletek során, amelyeket én vezettem, - több száz alannyal, akik elektromosan átstrukturált lúgos vizet ittak- az a véleményem, hogy ez a lenyűgöző technológia megváltoztatja azt a módot, ahogyan a közönség és az egészségszolgáltatók megközelítik az egészségüket az elkövetkező években. Azt ajánlom, igyanak lúgos vizet, amikor csak lehetséges”

Dr. Susak Lark - „A siker kémiája” szerzője
„Napi 4-6 pohár lúgos víz fogyasztása segít semlegesíteni a túl savasodást és idővel segít helyreállítani a raktározó képességet. A lúgos vizet akkor kellene használni amikor a túlsavasodásra jellemző állapotok előjönnek: hűlés, influenza, hörghurut. Ahogy a C és e vitamin valamint Beta Carotin , úgy a lúgos víz is antioxidánsként viselkedik a szabad elektron többletének köszönhetően. Ez segítheti a szervezetet a szívbetegségek, immunitászavarok, roham és egyéb betegségek kialakulásának megelőzésében.”

Dr. Sherry Rogers
“A lúgos víz megszabadítja a szervezetet a savas hulladékoktól… Miután gondosan felmértük a tanácsaim eredményeit, amelyeket több száz egyénnek adtam, meggyőződésem, hogy a méreg, savas hulladékok formájában a degeneratív betegségek elsődleges okozója.”

Dr. Ingrified Hobert, MD
“Nincs szükség költséges gyógyszerekre és azok mellékhatásaira, hogy visszanyerje egészségét… A lúgos víznek alapos, hosszú távú hatása van, mert lúgosítja szervezetét és antioxidánst szolgáltat.”

Dr. Hidemitsu Hayashi – A Víz intézmény igazgatója, Tokyo
“A nem megfelelő étkezés, mint a hús, burgonya, sült ételek, szénsavas italok és cukrok, savas sókat épít be a testbe. Sokszor ezek a lerakódások évekig a testünkben maradhatnak, mert véráramlástól távol vannak tárolva. Ajánlom a ionizált lúgos víz fogyasztását, ami lassan és kíméletesen kimossa ezeket a sókat.”

Az ionizált víz egy hihetetlenül hatékony antioxidáns, mely óriási mennyiségű oxigénnel energizálja az emberi szervezetet. Erősen lúgos, ezáltal segít semlegesíteni és eltávolítani a betegségek kialakulásáért felelős, savas kémhatású káros anyagokat a szervezetből. Kiválóan hidratál és méregtelenít, mivel az ionizált víz molekulái feleakkorák, mint a hagyományos vízmolekuláké, s így könnyebben jutnak be az emberi test szöveteibe, maguk előtt tolva, s eltávolítva a méreganyagokat.

 

<<Vissza a főoldalra
<<Vissza az árlistához

 

TERMÉKEK RENDELÉSE visszahívás kérés: 

Tel: +36 70 300 3054     showexpo@freemail.hu

 

KÉRDÉSE VAN? ÜZENJEN, VISSZAHÍVJUK!

Egészséges fogyás Regenorral - terméktapasztalatok 

fogyas_20kg.jpg

fogyasnyilas-adrienn.jpg

RENDELJE MEG MOST!

REGENOR...az epe és máj védelmében, a méregtelenítés szolgálatában! Optimalizálja a testsúlyt! Bármilyen anyagcsere betegség, emésztési zavar, cukorbetegség vagy immundefektes állapotban, allergiáben szenvedőknek. Tisztítja az ízületeket, oldja a meszesedést! BŐVEBBEN...  

 

regenor_.jpg

 

biocomkep.jpg

TERMÉKEINKET UTÁNVÉTTEL IS MEGRENDELHETI, A POSTAKÖLTSÉG TERMÉK NAGYSÁGÁTÓL FÜGGŐEN A POSTAI TARIFÁK SZERINT ALAKUL, ÁLTALÁBAN: 980- 2000 FT KÖZÖTT. FIZETÉSI LEHETŐSÉG: UTÁNVÉTTEL KISZÁLLÍTÁSKOR A KÉZBESÍTŐNEK.EK.

Az SCD Probiotikus Mikroorganizmusok felhasználási területei részletesebben: 

ÖKONET CLEAN A MINDENT TUDÓ TISZTÍTÓSZER! BŐVEBBEN...

pucolas.jpg

„Meggyulladt az olaj a gázon, és megkapta a szagelszívót. Eléggé csúnya lett. Az egyik felét úgy hagytam, a másikat Ökonet Clean-nel tisztítottam, látszik a különbség.

Kicsit töményebbre kevertem a Clean-t, lefújtam a szagelszívót, majd vártam, letöröltem, s újra ismételtem ezt még kétszer. Így lett ilyen. Fontos várni és ismételni!”

TERMÉSNÖVELÉS

 Szeretnék tudni, hogyan lehet egykilós paradicsomokat a konyhaasztalra tenni? Csupán megfelelően és rendszeresen alkalmazni kell  az ÖKONET AGRO termésnövelő készítményt. Sok sikert hozzá!

Egykilós paradicsomok: Ökonet AGROVAL! BŐVEBBEN...  paradicsom_1kilos.jpg

 

SZERELMI HOROSZKÓP! KI ILLIK HOZZÁD?

KOS, BIKA, IKREK, - RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, -MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS- BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK.

KLIKKELJ A HOROSZKÓP JEGYRE, AMIRE KÍVÁNCSI VAGY!

sodexho.jpg

Utalány elfogadó hely:

étkezési utalványt (Sodexo Pass, Ticket Restaurant, Enni-kék), és üdülési csek utalványokat elfogadunk bizonyos táplálék kiegészítők ellenértékeként!

 Megrendelés: +36 70 300 3054

 showexpo@freemail.hu

LELEPLEZŐ ORSZÁGKRÓNIKA KÖNYVÚJSÁG

Weboptim Keresőmarketing - Megalapozott Döntés

Keresned sem kell!   Internet.wyw.hu    Hun-Web Linkek  LinkBank

 

TELJES KÖRŰ RENDEZVÉNYSZERVEZÉS: www.showexpo.hupont.hu

ENERGIA MEGTAKARÍTÁS (fűtés, gáz, vízmegtakarítás):

HASZNOS: www.hasznosoldalak.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 332
Tegnapi: 478
Heti: 1 717
Havi: 7 077
Össz.: 663 980

Látogatottság növelés
Oldal: LÚGOS VÍZ ÉS OXIGÉNES VÍZ ORVOSI TAPASZTALATOK
MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK! - © 2008 - 2019 - meregtelenites.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: immun supreme por - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »