MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

FŐOLDAL VÍZTISZTÍTÓK ÁRLISTA BETEGSÉG TÁBLÁZAT ELÉRHETŐSÉG

 

 TERMÉK RENDELÉS  AKCIÓK, HÍRMAGAZIN RENDELÉS, HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 

 

 

 

  A honlap elköltözött, ide>> a termékek frissített leírását, bővített honlapunkon találja. Addig is a telefonos megrendelés működik >>

 

 

 

ÚK ELÉRHETŐSÉG: kapos.kft@freemail.hu

 

 

 

TEL: + 36 70 506 69 11

 

 

 

Allergia ellen alga!

 

 

 

allergia_gyogyulas.jpgEgy természetes megoldás, amivel talán örökre elfelejtheted az allergiát - és esetleg az allergia-gyógyszereket is.

 

 

 

Aki tapasztalta az allergia örjítően kellemetlen tüneteit, nekik aligha kell ecsetelnem, hogy mennyire meg tudja keseríteni az élet szinte minden területét. Van, akinek olyan komollyá váltak a tünetei, hogy depresszióssá vált. Vannak, akik nem tudják végezni a munkájukat, ami komolyan fenyegeti a megélhetésüket - akár az egész családét. Sokan kimerültek, idegesek, ingerültek a családjukkal, barátaikkal - ami megmérgezi az emberi kapcsolataikat. Arról nem is beszélve, hogy a szülőknek milyen borzasztó érzés tehetetlenül nézni a gyermekük értelmetlen szenvedését...

 

 

 

allergia_gyerekeknel.jpgMinden évben egyre több az allergiás megbetegedés - különösen a gyerekek körében nő ijesztően a száma. Ez természetesen a 'civilizált" életmódunk mellékhatása, de fontos, hogy ne tekintsük a szervezetünket ellenségnek. Ő csak reagál egy helyzetre: egy vegyi-anyagokkal teljes mértékben átitatott környezetre, és egy stresszes életvitelre.

 

 

 

Ugyanakkor meglepően sokat tehetünk ellene - megelőzésképpen is, és akkor is, ha már kialakultak a kellemetlen tünetek. 

 

 

 

Fokozatosan át tudjuk alakítani a környezetünket méreganyag-mentessé, és fokozatosan át tudjuk alakítani az életmódunkat és gondolkodásmódunkat, hogy csökkentsük a stresszt. 

 

 

 

Azonban megérkezett a pollenallergia szerzon, ezért most először egy gyorsabb megoldást szeretnénk mutatni. Természetes, gyógyszermentes segítség. (Gyerekeknek is!)

 

 

 

A megfelelő összetételű(!), 100%-os algakészítmény hatékonyan segíthet az allergia leküzdésében.

 

 

 


 

 

 

 MIT TARTALMAZ ÉS MÉG MILYEN BETEGSÉGEK ELLEN JÓ A MIKROALGA?

 

 

 

Az élelmiszerekre vonatkozó vizsgálatok mai szintjén is ki tudunk mutatni számtalan összetevőt, ami ebben a két mikroalgában (Spirulina és Chlorella) megtalálható.

 

 

 

A legfontosabbakat most felsorolom:

 

 

 

 • Kitűnő minőségű protein (fehérje) ami sokkal koncentráltabb és emészthetőbb, mint bármelyik állati eredetű fehérje. Mind a 8 esszenciális aminosavat is tartalmazza, ráadásul ideális arányban! A Chlorella 58%-a, a Spirulina 65-71%-a protein!
 • Az összes ismert B-vitamin, beleértve a B-12 vitamint is, ami pedig szinte egy növényben sem található meg így vegetáriánusoknál nagyon fontos a pótlása, valamint a kiemelten fontos B-9 vitamint is, más néven folsavat.
 • C-vitamin
 • E-vitamin
 • Ásványi anyagok: kalcium, magnézium, cink, kálium és társaik…
 • Nyomelemek
 • Omega-3 zsírsavak és gamma-linolsav (GLA)
 • Mukopoliszacharidok: A sejteket tartja/ragasztja össze, az ízületekben a csontvégek egymáson való könnyű elmozdulását teszi lehetővé.
 • Béta-karotin: az A-vitamin elővitaminja, amiből  az emberi szervezet éppen a szükséges mennyiségben állít elő magának A-vitamint
 • Nukleinsavakat (RNS és DNS), ami a sejtépítésben segíti a szervezetünket
 • Klorofill

 

 

 

A mikroalgák az alábbi betegségek ellen védenek..... olvassa el végig a cikket itt>>

 

 

 

 

 

Terméktapasztalatok alga fogyasztóktól:

 

33 éve van szénanáthám, bocs: volt! Tavaly június vége órta fogyasztom az algát, és szinte nyomtalanul eltűntek az allergia jelei. Pedig régebben áprilistól-októberig be volt dagadva a szám, a szemem begyulladva, többször fulladásos roham is volt. Ezek a tünetek nyomtalanul eltűntek és egészen nyugodt volt a tavalyi nyaram-őszöm. Idén szinte semmilyen jelét sem mutattam az allergiának, nem kellett gyógyszer, orrspray stb. Talán ha 50 db papirz sebkendőt igényelt az egész allergiás időszak. Bátran javaslom másnak is. Mi március óta fogyasztjuk, és az allergiára páromnak sem sok gondja volt ezen a nyáron. néhány tüsszögéssel megúszta a parlagfűszezont is. Egyébként meg a porra már két hét algafogyasztás után nem reagált az allergiája. Ez is jó, ugye? :-))) Örülök, hogy az allergiásoknak ekkora segítséget nyújt, és elmúlnak a kellemetlenségek!

 

- Tilk Antal, Budapest

 


 

 

 

Harminc évig küszködtem az allergiával. Gyógyszer, orrcsepp, szemcsepp nélkül nem léptem utcára. A nagy csomag papír zsebkendő mindennapjaim elengedhetetlen kelléke volt január 1-től december 31-ig. Egy havi mikroalga fogyasztás után, - másfél hónapja, - semmiféle allergia elleni szerre nincs szükségem (pedig tavasz van, sok virágporral!), és elfelejtem lassan, milyen érzés orrot fújni.

 

- Damásdi Yvonne

 


 

 

 

Kutyaszőr allergia ellen - a kép csak illusztrációAz algát október végén kezdte el szedni 13 éves fiam, akinek addig kutya-macskaszőr allergiája volt. Sok féle terméket kipróbáltunk, több százezret költöttünk, de sajnos nem segítettek, még a szteroidos orr spray sem, szeme mindig vörös volt, nem aludt, horkolt, tüsszögött. Az idei Karácsonyt apjánál töltötte, ahol kutya van a lakásban, és a gyermekem tünetmentes volt az ott töltött 2 hét alatt, azóta sem jött vissza nála. Kamaszkori pattanásai elmúltak, kipihentebben ébred és Genio-val kombinálva jól tud figyelni az órákon. Saját tapasztalatom, hogy az alga fogyasztásával a tavaszi fű, fa, mogyoró, pollen allergiám sem jelentkezett. A hidegre való allergiám, mely minden hideg ital vagy fagyi elfogyasztása után köhögést eredményezett teljesen megszűnt.

 

- Kis Erzsébet, Budapest (a kép csak illusztráció)

 


 

 

 

Egy páciensünk arról számolt be, hogy az alga fogyasztása után allergiája megszűnt, energikus egész nap, és vérnyomása normalizálódott. Nagyon jók a visszajelzések!”

 

- Dr. Csanádi Mária - orvos

 


 

 

 

Egy fiatal hölgy, akinek lovardája van, és futtatja a saját üzletét orvosilag megállapított allergiái voltak (több mint 10 különböző dologra, mint pl. széna, por, szagok, és különböző élelmiszerek). A térdei is kikészültek, amit ő a lovaglásra fogott. Meg is műtötték az egyiket, és a másik is be volt tervezve. Az első adag alga után minden eddig fellelhető allergia tünet előjött, amelyből arra következtetett, hogy az algára is allergiás. Azt tanácsoltuk számára, hogy adjon magának hosszabb időt a kúrához, és mindennap szedje. Kb. 2 hét után kezdtek elmúlni az allergiás tünetek. Ma már ismét teljes üzleti életet élhet, és a lovai körül ténykedhet, minden probléma nélkül. A másik térdét sem kellett megműteni, hiszen ma már jobban működik, mint az, amelyiket megoperáltak. 

 


 

 

 

1990. óta szenvedtem minden nyáron a parlagfű és a fekete üröm pollenjétől (allergia). Ezekben az időszakokban visszavonultam, nem tudtam végezni a munkámat, kezdtem depressziós lenni. Sok mindent kipróbáltam, de igazán semmi sem segített. Az algákkal 2008. áprilisában ismerkedtem meg. Öt hónap fogyasztás után már tudtam tesztelni a hatásukat, ugyanis a nagyon intenzív parlagfű virágzás augusztus 20. körül van. Éppen nyaraltunk és szándékosan nem vittem magammal a gyógyszereimet. Száraz, szeles időben még voltak tüneteim, de elviselhetően. Azóta már újra átvészeltem 2009-ben is ezt az időszakot, 1-2 tüsszentéssel, orrfújással. Elmúltak a reggeli torokköszörülések, köhögések.

 

- Oroszné Váradi Csilla

 


 

 

 

Egy este az ágyban fekve egyszer csak fulladozni és köhögni kezdtem. Elmentem az allergológiára, ahol kiderült, hogy asztmás és a házi porra allergiás vagyok. A por pedig sajnos még rosszabb, mint a parlagfű vagy más hasonló allergiák, mert az mindenütt jelen van, otthon, munkahelyen, utcán, bárhol. Az orvosom közölte velem, hogy a felírt gyógyszereket ezután már életem végéig szednem kell. 

 

Én ebbe egyáltalán nem tudtam belenyugodni, mert ösztönösen is hárítok mindenféle gyógyszer szedését. Kerestem tehát a megoldást, hála istennek meg is találtam. Mégpedig a 100%-os algakészítmények segítségével. Ennek már közel 2 éve.  Fokozatosan hagytam el a gyógyszereket, szinte az algák fogyasztásának elkezdése után pár nappal elmúltak a tüneteim és azóta sem fulladok, nem köhögök. Ma már semmilyen gyógyszert nem szedek!

 

- Balajti Ildikó

 


 

 

 

"Az orvosom a tüdődaganatomra ajánlotta
- 2013.01.23.


"Jóindulatú tüdődaganatra ajánlotta az orvosom a szteroid kezelés mellé. Naponta 6 szemet szedtem. A daganat azóta jelentősen visszahúzódott, de kis mértékben még megvan. A vérnyomásomat rendezte az alga, a vércukorszintem és a koleszterin szintem is rendben van már. Az alga hatására a szteroid kezelés ellenére sem híztam meg, puffadásom sincsen, a vérképem pedig nagyon jó. A májfunkcióm nem tökéletes - valószínűleg a szteroid gyógyszerek miatt -, de az is sokat javult. Az erőnlétem és a közérzetem remek, a továbbiakban is nagyon bízom az algában!" (Nagyné)

alga1.jpgHA MIKROALGÁT FOGYASZT, MÁS VITAMINRA NINCS SZÜKSÉG! MIRE JÓ AZ ALGA?>>

Hatásuk: vérnyomás-, vércukor- és koleszterincsökkentő, gyulladásgátló, izomregeneráló, anyagcsere-serkentő. 300%-al több kalciumot tartalmaz, mint a tej,  2300 %-al több vasat, mint a spenót, 3900 %-al több béta-karotint, mint a sárgarépa.  Növényi fehérjetartalma magasabb, mint 60 %.

TOVÁBB A CIKKHEZ»» 


 

 

 

MIKROALGÁKKAL AZ ALLERGIA ELLEN!

 

  

IMMUN SUPREME,

 

tengeri alga bomba,

 

tartalmaz spirulinát, chlorellát,

 

vörös tengeri algát!

 

Magas asztaxanthin tartalom!>>

 

A VILÁGON A LEGERŐSEBB ANTIOXIDÁNS!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 358
Tegnapi: 478
Heti: 1 743
Havi: 7 103
Össz.: 664 006

Látogatottság növelés
Oldal: ALLERGIA ELLEN: ALGA!
MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK! - © 2008 - 2019 - meregtelenites.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: immun supreme por - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »