Forrás: biocom

Ha lemegy rólam ezzel 10 kiló, az már csoda lesz” – gondolta Nyilas Adrienn, mikor eltökélten ugyan, de némileg szkeptikusan belefogott a Reg-Enor kúrába. Ehhez képest húszig biztosan eljutott, tovább nem számolta… A hatás többszörözése sem maradt el azóta, hiszen számos ismerőse megkérdezte karcsúsodásának okát.

 

Kérj, és megadatik!
Ráállt a mérlegre, de ránézni már alig mert. Mit kellene csinálni? A sport nehéz így nehézkesen, a diéták meg… Ekkor javasolta Hajni a Reg-Enor kúrát. Adrienn, aki egyébként osztályvezető ápoló egy speciális otthonban, először nem akart hinni a fülének. „Itt zsíros kenyeret kell enni?” Az első meglepetés három hét után érte, mikor lement 6 kiló, majd a fogyás kétszámjegyű lett, később átlépte a húszas számot. Mindez persze nem maradt visszhang nélkül. Egy kolléganője vele együtt kezdte el, s mivel ő is szigorúan tartja az egyébként messze nem betarthatatlan szabályokat, a húsz kilós súlycsökkenést ő is megtapasztalta. Együtt nevezték el kedélyesen „zsíroskenyér diétának”, ahol a kalóriát végre nem kell számolgatni. Szinte „nevetségesnek” tartotta, hogy ezzel fogyni lehet, az elején még attól is tartott, hogy sokat eszik.  De az is igaz, hogy egy kockacsoki sem fér bele! Sokan voltak, akik elindultak a (látványa) hatására, de a „sütikézés”, nassolás nem barátja ennek a kúrának.

Javuló értékek
S hogy milyen egyéb következményei vannak nála a folyamatnak? Egyrészt, sokkal pozitívabb a közérzete, ami nyilván a fogyással is együtt járhat. De azt, hogy tökéletes lett a vérképe, már nem lehet csak erre fogni. Korábban az orvosa sem értette pontosan, miért magasabbak a máj- és koleszterin értékei. Egy hónapnyi „zsírevés” után ez is rendeződött. A korábban állandóan kicsit magas vérnyomása is normalizálódott, és a pulzusszáma is, ami régebben 100 körül „szaladt”, most 68-70, 72 fölé sosem megy. A szintén kitartó barátnőjénél pedig helyreállt a pajzsmirigyfunkció, pedig az alulműködés nem egyszerű eset. Még a gyógyszert is letette.

Vállalások, tervek
Társat is talált az üzletben Nagy Erzsébet személyében, aki először csupán a Candida elől menekült, s választotta az olcsóbb beszerzést, a tagsági kártyát. Az egyelőre még GYES-en lévő kismama látszólag „unalmában” csinálja, valójában pedig nagyon elkötelezett, túl jó néhány víztisztító és lúgosító értékesítésén. Szerencsére a férje is támogatja, mert szó szerint látja, hogy működik a termék. Már a nagylánya is szeretné a Reg-Enor készítményt.


A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. Az Ökonet termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az „Ökonet” bejegyzett cégnevet és nem ökológiai tanúsítást jelent.

 Forrás: http://biocomag.ch/category/cikkek

TERMÉKEK RENDELÉSE visszahívás kérés: 

Tel: +36 70 300 3054     showexpo@freemail.hu

reg_enor_kura_receptkonyv.jpg

Reg-enor fogyasztók, és Candida diéta követők étrendje

A teljes receptkönyv elolvasható a könyvre klikkelve, vagy  letölthető innen »»

youtube-topic-page.jpg

Video ajánló - riport:

Szabó Sigfrid, Reg-enor használati utasítások »

 

Az SCD Probiotikus Mikroorganizmusok felhasználási területei: 

 

ÖKONET CLEAN A MINDENT TUDÓ TISZTÍTÓSZER! BŐVEBBEN...

pucolas.jpg

„Meggyulladt az olaj a gázon, és megkapta a szagelszívót. Eléggé csúnya lett. Az egyik felét úgy hagytam, a másikat Ökonet Clean-nel tisztítottam, látszik a különbség.

Kicsit töményebbre kevertem a Clean-t, lefújtam a szagelszívót, majd vártam, letöröltem, s újra ismételtem ezt még kétszer. Így lett ilyen. Fontos várni és ismételni!”

 

TERMÉSNÖVELÉS

 Szeretnék tudni, hogyan lehet egykilós paradicsomokat a konyhaasztalra tenni? Csupán megfelelően és rendszeresen alkalmazni kell  az ÖKONET AGRO termésnövelő készítményt. Sok sikert hozzá!

Egykilós paradicsomok: Ökonet AGROVAL! BŐVEBBEN...  paradicsom_1kilos.jpg

 

 

ELÉRHETŐSÉG:  +36 70 300 3054, showexpo@freemail.hu

 HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPEST ÉS KISKŐRÖS 10KM-ES VONZÁS KÖRZETÉBEN EGYSÉGESEN  CSAK 990Ft!

  Hun-Web Linkek MEGAPORT  Keresned sem kell!  Internet.wyw.hu

ENERGIA MEGTAKARÍTÁS (fűtés, gáz, vízmegtakarítás)

SZERELMI HOROSZKÓP! KI ILLIK HOZZÁD?

KOS, BIKA, IKREK, - RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, -MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS- BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK.

KLIKKELJ A HOROSZKÓP JEGYRE, AMIRE KÍVÁNCSI VAGY!