MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

FŐOLDAL VÍZTISZTÍTÓK ÁRLISTA BETEGSÉG TÁBLÁZAT ELÉRHETŐSÉG
 TERMÉK RENDELÉS  AKCIÓK, HÍRMAGAZIN RENDELÉS, HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 
TEL: + 36 70 300 30 54 Email: showexpo@gmail.com

   Ez az oldal elköltözött, kattintson ide és elolvashtaja a bővített honlapot>>>

CORAL CALCIUM / KORALL KALCIUM D3 VITAMINNAL


„A korall kalcium a 21. század tápanyaga"

A korall kalcium a kalciumon és a magnéziumon kívül még 72 létfontosságú ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz, amelyek létfontosságú enzimek alkotórészei. Összetételét tekintve nagyon közel áll az emberi csont felépítéséhez.Természetes ásványi anyag komplex közel 100%-os felszívódással

- Csontok erősítése
- Fogak, körmök és haj erősítése
- Segít az egészséges vér, izomzat és idegek fenntartásában

 

45 év felett minden nyolcadik nőnek, és minden harmincadik férfinak csontritkulása van!

A kalcium nélkülözhetetlen az erős csontok és fogak felépítésében. Szintén fontos a szabályos szívritmus és vérnyomás szabályozásában, valamint az idegrendszer egészséges működésében. Továbbá, néhány tanulmány kimutatta, hogy a kalciumpótlás segíthet a PMS (premenstruációs szindróma) enyhítésében és a vastagbél polipok csökkentésében.
A Korall Kalcium többnyire kalcium karbonátból áll és minden kiegészítő esetében fontos, hogy tartalmazzon D vitamint, a kalcium felszívódás érdekében.  Klinikai kutatások megállapították, hogy azoknál az egyéneknél, akik D vitaminnal együtt vették be a kalciumot, a csontsűrűségi eredményük sokkal kedvezőbb volt, mint azoknál, akik csak kalciumot fogyasztottak.  A bizonyított javasolt napi kalcium bevitel 1000 mg/nap. Tehát egy átlag férfi és nő (beleértve az állapotos nőket) számára legalább napi 1000 mg szükséges, míg a postmenopausalis nőknek 1200 mg-ot javasolnak naponta.  

Dohányzóknál, rendszeres kávé- és alkoholfogyasztóknál, ülő vagy mozgásszegény életmódot folytatóknál a kalcium hozzájárulhat a csontrendszer épségének megőrzéséhez.
Alkalmazási javaslat: naponta 1-2 alkalommal 2-4 kapszula, illetve orvosa vagy, gyógyszerésze javaslata szerint


Hatásos a következő esetekben:
- sejtek és a szövetek pH-értékének helyreállításánál
- megállítja az elsavasodást
- degeneratív betegségek
- szív- és érrendszeri betegségek
- csontritkulás
- ízületi gyulladások
- parkinson-kór
- sclerozis multiplex
- rák
- növeli a sejteken belüli oxigén mennyiségét
- csökkenti a szívizomzat feszülését
- enyhítheti a mellkasi fájdalmat
- magas vérnyomás kezelésében is használatos
- vérerek falának izomzatát ellazítja
- szerepet játszik a vércukorszint szabályozásában
- lassíthatja a diabéteszes látóhártya károsodás kialakulását
- ellazítja a hörgők szöveteit
- segítségünkre lehet az allergia és az asztma kivédésében
- stresszoldó ásványi anyag, elősegíti a simaizmok ellazulását, ezzel csökkentheti a fejfájás és a migrén kialakulásának kockázatát

ADAGOLÁS Por esetében:
Ajánlott adagolás: 3 x 1 adagoló kanálnyi pohár vízben, teában oldva. Érdemes napi utolsó adagként kora délutánig bevenni. Terápiás adagja ennek a két-háromszorosa! Az ásványi anyagok királya, kisded kortól végnapjainkig napi rendszeres használata javasolt!

ADAGOLÁS Kapszula esetében:
Ajánlott adagolás: napi 3 x 2 kapszula. Érdemes napi utolsó adagként kora délutánig bevenni. Terápiás adagja ennek a két-háromszorosa! Az ásványi anyagok királya, kisded kortól végnapjainkig napi rendszeres használata javasolt!

A DNS szintézis elősegítésével gyorsítja a regenerációs folyamatokat, lassítja az öregedést. Mivel ionizált, szerves kalciumot tartalmaz, az elfogyasztása után 20 perccel közel 100% hatékonysággal szívódik fel szemben más kalcium készítmények 2-17% hatékonyságával. Ionizált formája miatt elkerülhető kis felszívódási hatékonyságú kalciumok mellékhatásaként jelentkező vesekőképződés is! A kalcium mellett ideális 2:1 arányban tartalmaz szerves kötésű magnéziumot és további 72 ásványi anyagot és nyomelemet, melyek a létfontosságú enzimek alkotórészei.

Ajánlott adagolás: napi 3x1-2 kapszula vagy 3x1 adagoló kanálnyit pohár vízben, teában oldva.

Terápiás adagja ennek két-háromszorosa.

_______________________________________________________________

Okinawán a legmagasabb a világon a 100 év felettiek aránya, a születéskor várható élettartam 105 év szemben a hasonló genetikával rendelkező japánok 77 évével.

Miért élnek csaknem 30 évvel tovább Okinawa szigeten, mint a szigetország többi részén?
Az okinawai szigetcsoportot valójában korallzátonyok alkotják, a szigetek anyagának az alapja összetöredezett és fosszilizált korall.

Az itt élők több száz éve rájöttek, hogy a csirkék kétszer annyi tojást, a tehenek kétszer annyi tejet adnak, ha a táplálékukba korall homokot kevernek. A termőföldjeik hozama pedig megnégyszereződött, ha korall homokkal hintették be őket. Ezután ők maguk is elkezdték enni a korall homokot és inni az "Óceán tejét" és olyan egészségesek lettek, hogy több száz orvos volt kénytelen elhagyni a szigeteket, mivel nem tudtak megélni.

A japán történelemben ez a "japán exodus"-ként ismert. A spanyol kereskedők látva az okinawaiak hihetetlen egészségét és rendkívül magas életkorát, a hajóikat korall homokkal rakták tele, amelyet az orvosok szétosztottak a rászorulók között és elképesztő eredményeket tapasztaltak. Az okinawai korall kalciumot néhány éve újra használják a világ egyes országaiban és a forgalmazó céget az elégedett vásárlók leveleinek ezrei árasztották el.

A kalciumot az ásványok királyának nevezik. Okkal, hiszen ebből a makro elemből tartalmaz legtöbbet a testünk. Hiánya mintegy száznyolcvanféle betegséget idézhet elő.

Élettani szerepe sokrétű:
Elengedhetetlen a sejtfolyamatok szabályozásában, a sejtek felépítésében, az erős csontozat és fogazat kialakulásában, a vérnyomás szabályozásban, a véralvadásban, az izommunkában, a hormon és enzimműködésben stb.


A történelem előtti ember a jelenlegi kalciumfogyasztáshoz képest két-háromszoros mennyiséghez juthatott hozzá. A növényi részekből, magvakból, gyökerekből. Manapság a kalciumszükségletünk egyharmadát vesszük fel átlagosan. A szervezetbe jutó kalcium körülbelül 25%-a szívódik fel. Ezzel szemben a korall kalciumban lévő kalcium közel 100%-ban hasznosul, és ráadásul húsz percen belül rendelkezésére áll a sejteknek. Benne a kalcium és magnézium aránya ideális 2:1.

coral_calcium_supreme_osszetevok.jpg

Hogyan segíthet nekünk az óceán kincse?

A korall kalciumban található kalcium és egyéb ásványi anyagok jellemzése és néhány tudományosan bizonyított élettani hatása:

- Megnöveli és helyreállítja a sejtek és a szövetek pH értékét, ezáltal megállítja az elsavasodást, amely számos degeneratív betegség (szív- és érrendszeri betegségek, csontritkulás, izületi gyulladások, Parkinson kór, szklerózis multiplex, rák stb.) kialakulásában közvetlenül szerepet játszik.

- A savak semlegesítésével és a pH lúgos irányba történő eltolásával akár több százszorosára növeli a sejten belüli oxigén mennyiségét. (a rákos sejtek az oxigén-szegény környezetben érzik jól magukat)

- Javítja a tápanyagok felszívódását, a korall kalcium jelenlétében a bélben lévő tápanyagoknak többszöröse szívódhat fel.

- A DNS szintézis elősegítésével gyorsítja a regenerációs folyamatokat, lassítja az öregedést.


sorlila.gif


A Korall Kalcium tehát a legjobb ellenszere a ma már népbetegségnek számító elsavasodásnak.


Az elsavasodás oka többek között a környezetszennyezés, a helytelen légzés és a táplálkozás. Savképző ételek-italok például: a túlzottan sok állati eredetű fehérje, a margarin, finomított olaj, fehérlisztből készült ételek, fehércukrok, édességek, szénsavas alkohol, üdítők. (Egy pohár édes üdítő elfogyasztása után 32 pohár alkalikus vizet kellene inni, hogy savanyító hatását ellensúlyozzuk.)

Az elsavasodás következményei lehetnek többek között:

A csontritkulás, hiszen csontjaink, fogaink kalciumraktárak és ahhoz, hogy a test fenn tudja tartani a vér egészséges ph-ját (ami 7.4), kénytelen kalciumot elvonni a lelőhelyekről. Hazánkban csaknem egymillióan szenvednek csontritkulásban.
Oxigénhiány, hiszen ha a vér eltolódott a savas irányba, nem tudja befogadni és szállítani a sejtekhez az életadó oxigént Fontos azt is tudni, hogy a rákos sejtek az oxigén-szegény környezetben érzik jól magukat.

Felgyorsul az öregedés. Gyakoribbá válhatnak a fertőzéses megbetegedések. Ha ugyanis egy szervezet elpusztul a benne élő baktériumok, gombák, férgek, onnan tudják, hogy elkezdhetik a lebontást, hogy az elhalt test gyorsan savasodni kezd. Ha már életünkben elsavasodunk, mintegy élő halottakká tesszünk magunkat, felkínálkozunk a mikroorganizmusoknak. Az előzőekből következik, hogy az elsavasodás következménye lehet egy másik népbetegség is a gombafertőzés (Candida).

Súlytöbblet. Ha szervezetünkben nincs elegendő ásványi anyag (amilyen a Korall Kalcium is), akkor vagyunk képesek kiválasztani a savakat és kénytelen a testünk különböző helyeke elraktározni (húgysav, oxalsav, foszforsav). A salakanyagokat zsírmolekulákkal veszi körbe a szervezet mintegy elkülönítve a testtől, hogy ne mérgezze azt. A kikristályosodott savak az ízületekbe is lerakódhatnak és alapjául szolgálhatnak ezen testterületek megbetegedésének.

További tünetek még: vízgyülem a hasban és a lábakban szív- és keringési betegségek, szívritmuszavarok, szabálytalan légzés, idegfájdalmak, az érzékelés tompulása, gondolkodás lelassulása, nyomott kedély, depresszió, fej és végtagfájdalmak, orr és homloküreg panaszok, merevgörcsös izmok, emésztési zavarok, gyomorproblémák, narancsbőr és a különféle vitaminok, ásványi és nyomelemek felszívódása is zavart szenved.

"Az egészséges ember PH-ja 7.4-7.2 a betegé ez alatt van. Már saját tapasztalattal is rendelkezem. December óta rendszeresen fájt a derekam. Amióta szedem a Koráll Kalcium-t látványos változást tapasztaltam. Egy kedves idős barátnőm Etelka, arról számolt be, hogy fájdalmas ízületei, csontjai már 1 napi Koráll Kalcium szedés után érezhetően könnyebben elviselhető állapotba kerültek, és alvási problémái is rendeződtek. Hozzatok sok embertársatok életébe áldást ezzel a kivételes táplálék kiegészítővel!"

Fekete Zsuzsanna - természetgyógyász

 
sorlila.gif

Soha nem lesz képes egyetlen tudós vagy orvos sem arra, hogy olyan étrend-kiegészítőt készítsen, amely minden ásványi anyagot és nyomelemet a megfelelő formában, és arányban tartalmazna, és amely a megfelelő módon épülne be a szervezetbe. Ezért keltett fokozott érdeklődést a korallból származó kalcium. A Sango korallból származó kalcium kémiai elemzése azt mutatta, hogy az majdnem azonos az emberi csontban található kalciummal.

A legtöbb ember meglepődik, ha megtudja, hogy a korall az ionokat egy bizonyos algával való szimbiózisa révén veszi fel.

Ez a mikro alga a korall vázában él, így lehetséges, hogy a korall az alga révén felvegye a szükséges tápanyagokat. Ez teszi a korallt a természetes ásványi anyagok forrásává.

1. A szervezet számára szükséges kalcium bevitel

A kalcium a csont felépítéséhez elengedhetetlen, továbbá szükséges az idegingerület átvitelhez, az izom-összehúzódáshoz és a véralvadáshoz. A fiatal felnőttek csontjaiban a kalcium beépülése és kiválasztódása egyensúlyban van. A csontritkulás vagy csontlágyulás esetén ez az egyensúly felborul, a csontokba kevesebb kalcium épül be, mint amennyi onnan kiválasztódik. A csontok állománya ritkábbá, „könnyebbé" válik és ennek következtében szerkezetük meggyengül, hajlamosabbak a törésre.

A nőknek általában nagyobb mennyiségű kalcium felvételére van szükségük, mint a férfiaknak. A változás kora után a nőknek csökken az ösztrogén szintjük, és ezzel csökken a kalcium szintjük is. Fontos a kalciumban és D vitaminban gazdag táplálkozás, mert a D vitamin szerepet játszik a kalcium felszívódásában és hasznosításában.

A testünkben található teljes kalcium mennyiségnek kb. 99°x-át a fogaink és a csontjaink tárolják, 1%-a pedig a vérben és egyéb szövetekben található. A korallkalcium egy természetes kalcium, amely tökéletesen alkalmas a szervezet kalcium szükségleteinek pótlására.


2. A szervezet pH jának fenntartása.
Megemeli a sejteken kívül lévő folyadék pH ját (hidrogén ion koncentrációját), ez lúgos környezetet teremt. A lúgos környezet az egyik legfőbb megakadályozója a szövetsérüléseknek, az öregedésnek és a szervi megbetegedésnek. A vér pH értéke egészséges állapotban 7.4. (0 savas, 7 semleges, 14 lúgos pH-t jelent); 7.2 alatti pH általában halálhoz vezet.


A szervezetünkben található néhány enzimnek (pl. a karbonanhidráz) optimális működéséhez lúgos kémhatásra van szükség. Ennek hiányában a vér nagyon savassá válna, és képtelen lenne az oxigén szállítására.


3. Antioxidáns.
A szabad gyökök semlegesítésében játszanak kielégítő szerepet, ezáltal lassulnak a szervezetben az öregedési folyamatok és csökken a daganatos betegségek száma.sorlila.gif

Amerikai tudósok szerint az emberek akár 120 évig is élhetnének, ennek azonban gátat vet a szervezet elsavasodása.

 

Aki magas kort kíván megélni, és mindvégig egészséges, teljes életre vágyik, annak rendszeresen savtalanítania kell a szervezetét. A megoldás egy természetes recept: a foszszilis korallbányákból származó ionizált kalciumos víz.

A mintapéldára 1979-ben bukkantak. Egy angol újságíró Japánba, Okinawa szigetére utazott, hogy felkeresse a világ legidősebb emberét, a 115 éves Shigechiyo Izomut. A bácsi remek egészségnek örvendett, bár a munkát már 105 évesen abbahagyta. Néhány hónap múlva egy kutatócsoport megállapította, az Okinawa szigetén található ivóvíz más, mint a világ egyéb pontjain, ugyanis fosszilis korallbányákból származik. A vízben korallhomokot, mikro tápanyagokat, kalciumot és magnéziumot találtak. Ez a víz savtalanítja a szervezetet.

A víz legfontosabb alkotóeleme az ionizált szerves kalcium. Ebből a vízből nyerik a korallport. Előnye, hogy a benne lévő ionizált kalciumot a szervezet azonnal hasznosítja, míg a szokványos kalcium molekuláit csak nehezen veszi fel. A kutatók kimutatták, a szervezet optimális sav-bázisháztartása egyensúlyához elég a naponta egy kanálnyi korallport vízben feloldva bevenni. A legtöbb ember szervezete túl sok savat tartalmaz, amelyet elsősorban a hibás táplálkozás és a stressz okoz. a hibás savháztartás betegséget, rengeteg panaszt okozhat, míg a korallpornak nincsenek mellékhatásai. Az orvosok szinte mindent az elsavasodás számlájára írnak. De bűnös a klóros ivóvíz, a vitaminszegény táplálkozás, de még a túl sok sport (!) is, ami szintén elsavasodáshoz vezet. S a jelenség máris rengeteg kellemetlen tünettel jár, bőrbetegségtől a csontritkulásig, érszűkületig, idegfájdalmakig, álmatlanságig, gyomor- és bélproblémákig.

A panaszok helyes táplálkozással, stressz mentes élettel és mikro tápanyagok szervezetbe juttatásával pozitív módon befolyásolhatók. Valóban csak ennyi lenne a képlet? Csak ennek hiányában nem éljük meg a lehetséges kiporciózott rekordot, a 120 évet? - A százévesek titkáról közölt adatok, legyenek azok okinawai példák, egy újabb lehetőséget, egy esélytényezőt ismertetnek a hosszú életűséggel kapcsolatban - taglalja a téma nemzetközi hírű szakértője, Iván László professzor, gerontológus egyetemi tanár. - A példa szerinti 120 év maximális életlehetőségen különben már túl vagyunk. A legfrissebb tudományos állásfoglalásunk, hogy az emberi faj maximális élete 135, esetleg 140 év is lehet. Egyébként Okinawa szigetén sok százévesnél idősebb ember él kielégítően jó testi-lelki állapotban. És mint ahogyan világviszonylatban számos helyen, úgy ott is évek óta komoly tudományos vizsgálatokkal keresik a hosszú életűség titkát. Iván professzor ecseteli, hogy az egymillió lakosra számított százévesek vagy idősebbek száma mint jelzőszám, a 90 nem Japánban, s Okinawán, hanem például Szardínia szigetén, Nuero tartományban a legmagasabb, eléri a 240-et. Magyarországon ez 45-50 között mozog. - Ma már különben nem az úgynevezett esélytényezőre vezetjük vissza a százévesek titkát, hanem azt mondjuk, a hosszú élhetőségben meghatározó a személyre, illetve családokra szabható genetikai esélykockázati arány.

A gének kódja ugyan befolyásolja a hosszú élet lehetőségét, ám az életmóddal együtt csak 40-50 százalékban.

A többi a táplálkozás, aktivitás, környezethez viszonyulás, vagy a tudatos emberi magatartás számos tényezője. Abból az esélyarányból, amit genetikai kódjainkkal hozunk magunkkal, csupán hat-nyolc százalékot használunk fel. Azokon a helyeken, ahol sok százévesnél idősebb él, megfigyelhető, hogy a genetikailag adott és kiválasztódott esélyek is megnőnek. A kedvező természet és kultúra beépül a szokásrendbe. A savasodás kerülése, az ásványi anyagok hasznosulása csupán újabb morzsácska abban a rendszerben, ami az ember személyes, akár családi vonalú kiválasztódását a hosszabb vérvonalú esélyben befolyásolhatja. Mert ne egyetlen tényezőre figyeljünk csupán. „Egyszerű": ott állnak az örökletesen hozott lehetőségekkel, amikkel jól kell tudni sáfárkodni. Az emberszabású, racionális kép mellett a spirituális, lelkivel legalább ugyanúgy... Sipka Tamás - Régóta mondom, száz évig akarok élni, pontosabban addig dolgozni - ecseteli a 77. életévét most betöltött Bánffy György. - Ha éppen nincs színház, mindig lehet mást találni. Az ember leül az íróasztal mellé, és az írásaival foglalkozik. Mivel a hosszú élet mellett döntöttem, vigyáztam az egészségemre. Bár a színészi pálya kísérője lett volna, a cigi, ivászat, éjszakázás nálam kizárt volt. Annál több időt töltöttem erdőben, vadásztam, de inkább a természetjárás volt a cél.

Forrás:Sipka Tamás

<<Vissza a főoldalra
<<Vissza az árlistához

 

TERMÉKEK RENDELÉSE visszahívás kérés: 

Tel: +36 70 300 3054     showexpo@freemail.hu

 

Hogyan vásárolhat 20%-al olcsóbban

ÖKONET / BIOCOM / EDC TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁVAL TÖBB EZER ÜZLETBEN?

Ha érdeklik a termékeink és szeretne akár csak saját részre kedvezőbb áron vásárolni, vagy meglátja benne a zseniális üzleti lehetőséget akkor legyen Ön is partnerünk és keressen pénzt a vásárlásásaival!

ÖKONET TAGSÁGI KÁRTYA, AZ ÖKONET, A BIOCOM AG, VALAMINT AZ EURODISCOUNT CLUB TÖBB EZER ELFOGADÓHELYÉN, KIEMELT KEDVEZMÉNYEKRE JOGOSÍT. ELFOGADÓHELYEK TÉRKÉPE ITT »»

okonet_tagsagi_kartya.jpg

Önt is szeretettel várjuk a regisztrált munkatársak közé!

Ha Ön úgy dönt, hogy csatlakozik törzsvásálóinkhoz, jogosult a fogyasztói árból 20% kedvezményre, akciós termékek megvásárlására.

A BIOCOM AG. céghez kizárólag online regisztrációval csatlakozhat:

A szponzor számunk: 094740

Csatlakozni itt tud: http://webshop.biocomag.ch/index.php?page=register

Csatlakozáskor a kért rublikába a szponzor számunkat írja be, így folyamatosan gondoskodunk a képzésről, ingyenesen!

Amennyiben segítségre van szüksége, vagy további kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Részletek itt>>

 

ÖKONET CLEAN A MINDENT TUDÓ TISZTÍTÓSZER!

pucolas.jpg

„Meggyulladt az olaj a gázon, és megkapta a szagelszívót. Eléggé csúnya lett. Az egyik felét úgy hagytam, a másikat Ökonet Clean-nel tisztítottam, látszik a különbség. Kicsit töményebbre kevertem a Clean-t, lefújtam a szagelszívót, majd vártam, letöröltem, s újra ismételtem ezt még kétszer. Így lett ilyen. Fontos várni és ismételni!” BŐVEBBEN...

Egykilós paradicsomok: Ökonet AGROVAL! BŐVEBBEN...

paradicsom_1kilos.jpg

TERMÉSNÖVELÉS

 Szeretné tudni, hogyan lehet egykilós paradicsomokat a konyhaasztalra tenni? Csupán megfelelően és rendszeresen alkalmazni kell  az ÖKONET AGRO termésnövelő készítményt. Sok sikert hozzá!

VISSZAHÍVJUK A MI SZÁMLÁNKRA, HA ELKÜLDI RÖVID KÉRDÉSÉT ÉS A TELEFONSZÁMÁT: 06 70 300 30 54

telefon.png

Fogyás éhezés nélkül!»

minusz-40kg-300x300.jpg

 MINUSZ 40 KG!!! VIDÓFELVÉTEL ITT

CSÖLKÖT, SZALONNÁT, KOLBÁSZT, ZSÍRT  EHETSZ AMENNYI BELÉDFÉR! A MAGYAR TALÁLMÁNY - KÉSZÍTMÉNY CSAK TERMÉSZETES ANYAGOKAT, VITAMINOKAT TARTALMAZ!

CIKKEK:

Amit a Candida albicansról tudni kell - Candida diéta, receptek

 A candida fertőzés tünetei, veszélyei, kezelése

Beszámoló:Megújuló élet vegyszerek nélkül - SCD termékek konferenciája BŐVEBBEN...

 

Névnap és dátum script 

NÉVNAPJÁT ÜNNEPLŐ ISMERŐSEIT AJÁNDÉKOZZA MEG VALAMELYIK TERMÉKÜNKKEL!

  TERMÉKEK RENDELÉSE:

+3670 300 3054

 Kérdése van? Írja meg, visszahívjuk.

showexpo@freemail.hu

SZERELMI HOROSZKÓP! 

KI ILLIK HOZZÁD?

KOS, BIKA, IKREK,
RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ,

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS,

BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK.

KLIKKELJ A HOROSZKÓP  JEGYRE, AMIRE  KÍVÁNCSI  VAGY!

MEGJELENT a Leleplező  ÚJ SZÁMA, és a VILÁGBÉKE VS.VILÁGHÁBORÚ c. könyv! 

 RENDELJE MEG MOST 15% KEDVEZMÉNNYEL!

leleplezo2010@gmail.com

TEL: + 36 70 300 30 54

Leleplező: 1490 Ft

Világbéke vs. világháború: 2299 Ft + postaköltség

weboldalpenz.jpg.png

INGYEN aldomain, + 1,5 GB TÁRHELY NULLA Ft éves költség!  Weblapkészítés akciós 20.000 ft-os áron, gyors határidővel! 5 oldalas továbbfejleszthető, professzionális honlap (a vevőtől kapott szöveg és képek feltöltésével)

Honlap szerkesztés:

06 70 300 3054

HOGYAN LEHET SAJÁT BORBIRTOKA?»

dvlogo-attetszo.png

Ön is valódi borbirtokossá válhat milliós beruházás és napi izzasztó munka nélkül! A Dominium Vini partnerei valóban a saját borukat fogyaszthatják, kínálhatják vagy ajándékozhatják meg szeretteiket, barátaikat. Dűlőik: Tokaj, Eger, Villány, Szekszárd, Dél- Balaton, Badacsony.

10-15% ÜZEMANYAG  MEGTAKARÍTÁS

turbobooster.jpg

BENZIN MEGTAKARÍTÁS MAGYAR TALÁLMÁNNYAL!

1.000 km-en átlag 4.400 Ft megtakarítás! Használatával nem csak a pénztárcáját kíméli, és hozzájárul a kevesebb környezetkárosító anyagok kibocsátásához. TESZTEK ITT » 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 374
Tegnapi: 478
Heti: 1 759
Havi: 7 119
Össz.: 664 022

Látogatottság növelés
Oldal: KORALL KALCIUM - Corall Calcium csonterősítő
MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK! - © 2008 - 2019 - meregtelenites.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: immun supreme por - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »