Segíti a zsírlebontást, Segíti a szénhidrátok lebontását, Étvágycsökkentő hatású
Energia- és anyagcsere fokozó
Ez a termék zöld kávébab kivonatot és zöld tea kivonatot tartalmaz porított koncentrátum formában.
A zöld kávébab kivonat több módon is hat. Elsődleges hatása fokozza a szervezetben a glükóz, vagy cukor és a zsírt lebontását, főleg a májban. A másik hatása a fontosabbik, ez lassítja a cukor kibocsátását a véráramba. E két hatás (szinergikus) együttműködéseként biztonságos és természetes módon csökkenthető a zsírlerakódás a szervezetben ill. gyorsul a test felhalmozott zsírtartalékainak lebontása.
A zöld tea kivonat kiváló a szervezet energiaszintjének növeléséhez, csökkenti a vér koleszterinszintjét, csökkenti az étvágyat, miközben erősíti az immunrendszert.
A zöld kávébab kivonat és a zöld tea kivonat erős antioxidánsok és e két gyógynövény szabadgyök-fogó hatása talán még fontosabb, mint a fogyást elősegítő tulajdonságaik.
Az instant zöld kávébab nagyon alacsony koffein tartalmú, kevesebb mint 10 mg adagonként, szemben egy csésze kávéval, amely akár 150 mg koffeint is tartalmazhat.
Vannak, akiknél az eredmények a termék fogyasztásakor szinte azonnal jelentkeznek, míg másoknál kb. 7-21 napon belül lesz látható eredmény.
Az eredmény nagyban függ az életmódtól, a diétától, a végzett testmozgástól és az optimális testsúly eléréséhez szükséges kilók számától.
Pörkölt társával ellentétben a zöld kávé klorogénsavban gazdag, ami egy hatékony antioxidáns: még a zöld tea hatóanyagánál is tízszer erősebb.
A sav hatásos a szabadgyökök ellen, meggátolja a zsír felszívódását a szervezetben, étkezés után gyorsítja az anyagcserét és serkenti az emésztést. Hasonlóan a zöld teához élénkít és frissít: hatóanyaga lassan szívódik fel és hosszú ideig kifejti hatását.
* TESTSÚLY KONTROLL.
Főként azoknak jelenthet nagy segítséget a klorogénsav tartalom miatt, akik keveset esznek mégis híznak.
A kávébab a lassú anyagcsere ellen hat, javítja a sejtek mikro-keringését. A kávébab csökkenti a táplálékunkkal bevitt szénhidrátok szervezetünkben történő zsírrá alakulását, ez azért fontos tény, mert a túlsúly egyik legfőbb felelősei a szénhidrátok, nem csak a zsírok. Amennyiben a szénhidrátok egy része nem tud zsírrá alakulni, akkor a szervezet hozzányúl a tartalékainkhoz, ami
nekünk sikerélményt fog adni, ugyanis a hatás mérhető lesz.
* EGÉSZSÉGES VÉRNYOMÁS, SZÍV–ÉS ÉRRENDSZERI funkció.
Támogatja az egészséges vérnyomást és homocisztein szintet valamint a véredények funkcióját és annak integritását. A Chlorogenic sav, mint a Zöld Kávébab természetes összetevője, alacsony sűrűségű lipoproteinkhez kötődik (LDL koleszterin) és megvédi őket az oxidációtól, egyfajta szív-védő antioxidánsként működve.
* ANTIOXIDÁCIÓ:
A nyers, feldolgozatlan és pörköletlen kávé babok magas arányban tartalmaznak polifenol antioxidánsokat, hogy ezzel kordában tartsák az erős szabadgyököket.
A CHLOROGÉN SAVRÓL még érdemes tudni, hogy az elismert zöld teánál 10- szer ERŐSEBB ANTIOXIDÁNS védőhatással rendelkezik. Így a szervezetünket minden pillanatban ostromló szabadgyökök ellen is hatásos fegyvernek bizonyul.
* EGÉSZSÉGES VÉRCUKOR SZINT:
Tény, hogy a szervezetünk étkezéseink alkalmával a táplálékaink szénhidrát tartalmát glükózzá alakítja. A glükóz a szervezetünkben vércukorként terjed a vérárammal együtt. Vércukor szintünket szervezetünk állítja be, ha ez a szint magas, a májunk a feleslegesnek ítélt cukrot zsírrá alakítja. A zsírt felhalmozzuk, mely energiaraktárként üzemelhessen, majd ha a normál szintre csökken a vércukor szintünk, akkor a szervezet ehhez hozzányúl és fedezi energiaigényét.
Több évtizedes kutatások alapján elmondható, hogy a CHLOROGÉNSAV BLOKKOLJA az úgynevezett glükóz-6-foszfatáz enzim működését, amely a véráramba juttatott cukor szintjét szabályozza. Így a klorogénsav korlátozza a véráramba jutó cukor mennyiségét.
Ez azért kulcsfontosságú, mert minél több a cukor a vérben, a szervezet annál több inzulint termel. Attól függetlenül, hogy az inzulin rendkívül fontos a szervezetünk számunkra, nem jelenti azt, ha túl sok van belőle, az jó, hiszen ha túl magas az inzulin szintünk, akkor a zsír nem ég el a szervezetben, hanem raktározódik a zsírsejtekben.
Ebből következik, hogy a túl magas inzulin szint túlsúlyhoz vezethet, mivel rontja az anyagcsere hatásfokát.
Egy új kutatás szerint a zöld kávébab fogyasztása segít abban, hogy gyorsabban olvadjanak le rólad a kilók. A tanulmányt az Amerikai Kémiai Társaság 243. országos találkozóján hozták nyilvánosságra, San Diegóban.
A kísérletet végző Joe Vinson és munkatársai 22 napon keresztül folytatták a vizsgálatot, melynek eredményeként a kísérleti alanyok átlagosan testsúlyuk 10%-át adták le.
A vizsgálatban 16, 22-26 év közötti túlsúlyos, illetve elhízott ember vett részt. A kísérlet során az alanyok minden nap kávékivonatot kaptak: alacsony - 700 mg - vagy nagy dózisban - 1050 mg.
A 22 nap alatt nem változott jelentős mértékben a kalória-, szénhidrát-, zsír- és fehérjebevitelük, illetve a testmozgás gyakorisága sem.
A vizsgálat végére a résztvevők átlagosan testsúlyuk 10%-ától szabadultak meg, illetve a testzsír mennyisége is 16%-os csökkenést mutatott.
A kutatást vezető Vinson úgy véli, az eredmény a kávébabban található klorogénsavnak köszönhető, mely a zöld babkávé legfontosabb természetes hatóanyaga.
Bár ez a vegyület megtalálható a hagyományos pörkölt kávéban is, nem akkora mennyiségben, hogy napi pár csésze fekete elfogyasztásával a kutatás eredményéhez hasonló sikereket érhess el. Mivel a kávébabot 240-250 Celsius-fokon pörkölik, ezen a magas hőmérsékleten az anyagcsere serkentő klorogénsav nagy része elbomlik.
Hazánkban a zöld kávé fogyasztása nem különösebben elterjedt, de ha a zöld teával barátságban vagy, talán hallottál már róla. Mindkettő lassan, ám hosszabb távra fejti ki élénkítő hatását - ellentétben a feketekávéval.
A zöld kávé fokozza a sejtek mikrokeringését és felpörgeti az anyagcserét. A benne található klorogénsav nem csupán a súlyvesztést segíti elő, de erős antioxidáns tulajdonságának köszönhetően rákellenes és szívvédő hatású is
Fogyasszon napi két csésze zöld kávét, reggel és délben: csökkenteni fogja az étkezés utáni hirtelen vércukorszint emelkedést. Ebből adódóan szervezeted a zsírtartalékokat használja majd, hogy több energiát nyerjen.
A Lipids in Health&Disease orvosi folyóirat hasábjain publikált vizsgálati eredményekből az derül ki, hogy a résztvevő személyek átlagosan lefogytak 5 kg-t 6 nap alatt speciális diéta és edzés nélkül.
A Green Coffee nem tartalmaz semmiféle stimulánst.
Bebizonyosodott, hogy a zöld kávébab kivonat javítja az anyagcserét, ezzel együtt felgyorsítja a súlycsökkenést több mint 800%-al.
A vizsgálatok 39%-os koleszterin szint csökkenést mutattak ki, valamint a hasi zsírszövet átlagos csökkenése 5 cm volt 10 nap után
Hozzászólás írása>> |
MEGRENDELÉS
|
IDE KATTINTVA>> |