MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

FŐOLDAL VÍZTISZTÍTÓK ÁRLISTA BETEGSÉG TÁBLÁZAT ELÉRHETŐSÉG
TERMÉK RENDELÉS AKCIÓK, HÍRMAGAZIN RENDELÉS, HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
TEL: + 36 70 300 30 54 Email: showexpo@gmail.com
TERMÉKEINKRŐL RÉSZLETES INFORMÁCIÓT TALÁL, HA A KÉPEKRE, FELIRATOKRA KLIKKEL. SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A KÖRNYEZET-TUDATOS VÁSÁRLÓK ÖKO - BIO, WEBÁRUHÁZÁBAN!

KÉRDÉSE VAN? VISSZAHÍVJUK, HA ELKÜLDI KÉRDÉSÉT, TELEFONSZÁMÁT! 

showexpo@gmail.com

 

ARZÉNNEL SZENNYEZETT VÍZ SZENNYEZETTSÉG TÉRKÉP

(Klikkelj a képre a nagyításhoz!)

arzen.jpg

Az Európai Unió tavaly májusban figyelmeztette az Orbán-kormányt, hogy már nem adnak Magyarországnak több haladékot, 2012. december 25-éig minden településen biztosítani kell a rákkeltő anyagtól mentes ivóvizet.

 

Az arzén a legmérgezőbb hatású félfém. Ez az egyetlen olyan világszerte széles körben előforduló természetes anyag, amelynek rákkeltő hatása egyértelműen bizonyított. A hosszan tartó, vagy nagy mennyiségű arzénterhelés hatására – a többi közt - tüdőrák, bőrrák, veserák, vagy fejlődési rendellenességek alakulhatnak ki.

 

Az ivóvízzel bevitt arzén ráadásul az egész emésztőrendszert megterheli, ezért a magas arzéntartalmú vizet fogyasztó lakosság körében gyakrabban fordul elő gyomor, máj, hólyag és vastagbélrák is. Az arzén forralással sem távolítható el az ivóvízből, így a főtt ételekben is benne marad. / Hír24

 

MIT OKOZ AZ ARZÉNES VÍZ?

Daganat lesz a méregből - forrás: Origo

"Eddig próbálták eltussolni, hogy milyen hatásai vannak az arzénes víznek, nem csoda, hogy még a tanult emberek is tájékozatlanok. Egy mérnökember mondta ma nekem a vízosztásról, hogy eddig is ezt a vizet ittuk, mégsem volt rossz, miközben ő maga is daganatos beteg" - mondta Majláth Árpád, Bácsbokod körzeti orvosa az [origo]-nak. "Amióta ideköltöztem, kutatom, hogy miért van itt több daganatos beteg, mint más környékeken. Mielőtt megtudtam, hogy arzénes a víz, még a kalocsai paprikára is gyanakodtam, mert azt itt nem csak a halászlébe szórják bőségesen"- mondta.

Komoly kutatásokat nem végzett, de több évtizedes tapasztalata szerint a környéken sokkal gyakoribbak a bélrendszerhez kötődő daganatos megbetegedések, mint máshol, és ebben meggyőződése szerint szerepet játszik az arzénes víz is. "Az emberek legalább a hatvanas évek óta ezekből a kutakból isznak, akkor épült ki a csatornahálózat. Ráadásul a víz azbesztcsövekben fut, és a rendszer is elavult. Ha egy német meglátná ezt a vizet, azt mondaná, lábat sem mos benne, nemhogy ebből főzzön" - mondta.

Majláth korábban saját felelősségére megvizsgáltatta a települést vízzel ellátó kutakat, az egyikben 25, a másikban 30 mikrogramm feletti arzént mértek, ezért többször a helyi képviselő-testület elé vitte a problémát. "Mindig lesöpörték az indítványaimat azzal, hogy nincs rá pénz, vagy hogy a szűrőberendezés kiépítése nagyon megdrágítaná a vizet" - mondta.

Az arzénmérgezés tünetei és kezelése

Szerző: WEBBeteg - Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász szakorvosjelölt

Magyarországon az egyik legaggályosabb ivóvíz-szennyező kémiai anyag az arzén. Vegyületei vízben nehezen oldódóak, színtelenek, szagtalanok és igen mérgezőek. A Dél-Alföldön közel 150 település kútjaiban az arzén mennyisége meghaladja azt a határértéket, amelynek még nincs egészségügyi kockázata.

A határérték feletti szennyezettség arzén-felhalmozódáshoz vezet a szervezetben, amelynek döntő szerepe lehet a bőr-, tüdő-, hólyag és veserák kialakulásában. Ilyenkor elhúzódó mérgezés állhat a hátterében, de találkozhatunk akut mérgezés tüneteivel is.

Az arzénmérgezés tünetei

Krónikus arzénmérgezés során elhúzódó fáradékonyság, gyengeség jelentkezik. Az arzén a szarurétegekben felhalmozódva a bőr szárazságát, elvékonyodását, fokozott pigmentációját okozza. Fokozott hajhullás, a körmökben jellegzetes csíkok jelentkeznek.

Később máj és csont degeneráció, immunrendszer gyengülés és bizonyos idegkárosodás, bénulás alakulhat ki. A több szervi elégtelenség szívelégtelenséghez, akár halálhoz is vezethet. Akut arzén-trioxid mérgezést követően a bevitt mennyiség közel 80%-a képes felszívódni, és ezt követően a tünetek mintegy félórán belül jelentkeznek: szegycsont mögötti fájdalom, hányinger, hányás (véres-nyákos hányadék), hasmenés (vízszerű), a vérnyomás leesik.

A bőr először hideg és nyirkos lesz, majd a sok folyadékveszteség miatt száraz és petyhüdt. A szemek beesettek. Később ájulás, görcs és kóma alakulhat ki. Az arzén-trioxid halálos adagja kb. 100 mg dózis, amely akár egy napon belül halálhoz vezethet.

Az arzén mérgezés kezelése, megelőzése

Az arzén-érzékenység széles skálán változhat, egyéni tolerancia alakulhat ki, így ugyanannál az arzén mennyiségnél a tünetek súlyossága eltérő mértékűek lehet. Ha akut mérgezésre van gyanú, akkor a beteget azonnal kórházba kell szállítani. Időben gyomormosást kell alkalmazni, és pótolni kell az elvesztett folyadékmennyiséget.

A gyógykezelés része a folyadékpótláson túl a Dicaptol, illetve a penicillamin adása. Később művesekezelést kell alkalmazni. A krónikus mérgezést nehezebb felismerni, de a veszélyeztetett helyeken élőknél mindig gondolni kell rá.

Hasonló kezelést igényel a beteg, mintha az akut ellátás lenne. Legfontosabb a megelőzés, vagyis az arzénnel szennyezett ivóvizek tisztítása, új kutak fúrása, fokozott vízminőség ellenőrzés.

Ha szükséges a lakosság figyelmeztetése, illetve megfelelő mennyiségű jó minőségű ivóvízzel/ ásványvízzel való ellátása.

A szervezet arzén mennyisége vizeletből, hajmintából mutatható ki.

MEGOLDÁS: Fordított ozmózis technológiával tisztított víz fogyasztása.

ARZÉN MENTESÍTÉS VÍZTISZTÍTÓVAL: 

MILYEN SZENNYEZŐDÉSEKET TÁVOLÍT EL A WF100 HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ? 

 a nagyításhoz klikkelj a képre)szuresi_tablazat_h.jpg


IONOZÁLT VÍZ, LÚGOSÍTÓ, ANTIOXIDÁNS: HATÁSAI - DOKUMENTUMFILM

MÉREGTELENÍTŐ, GYÓGYVÍZ A XX. SZÁZAD CSODÁJA.

MEGNÉZEM A TERMÉKET»»

MILYEN VIZET ISZIK? TESZT: tiszta, vagy nem tisza?

WF100 víztisztítóval, fordított ozmózis Technológiával tisztíott víz, és a konyhai csapvíz vizsgálata, összahasonlítása.

MEGNÉZEM A TERMÉKET»»

 

VÍZTISZTÍTÓ

Milyen szennyezőanyagokat távolít el a Fordított Ozmózis víztisztító?

Az RO eljárással a következő anyagokat tudjuk a vízből kiváló eredménnyel eltávolítani:

Nazirium,  Arzén, Kadmiu, Kálium,  Szulfátok,  Keménység(Ca),  Nitrátok, Kloridok,  Fekália bacilusok,  Vírusok,  Protozoa ciszták,  Organikus anyago, Trihalometánok, Trihaloetilé, Klór,  Mérgek, gyógyszer maradványok,  Anyag szedimentáció,  Szín és íz,  Azbeszt.

WF 100 AURA VÍZTISZTÍTÓ RENDSZER

viztisztito.jpg

ÁRA: 62.500 HUF

A WF 100 egyszerre javítja a víz ízét és minőségét. 99%-kal csökkenti a víz klórtartalmát, kellemetlen szagát és a benne lévő lerakódásokat. Szintén kivonja a kemény vízre jellemző anyagokat, mint pl. az ólom, arzén, réz, bárium, króm, merkúrium, nátrium, kadmium, nitritek, nitrátok és a szelén…

Ez a kis berendezés észrevétlenül megfér a mosogató alatt. Segítségével karnyújtásnyira egészséges, jóízű ivóvizet találunk. A család teljes vízigényét kiszolgálja a készülék. A WF 100 víztisztítót 12 literes tartállyal, minden alkatrésszel, beszerelési csomaggal, színes műanyag csővel és elegáns csappal szállítjuk.

A WF 100 vízszűrő rendszer segítségével a nap 24 órájában folyik a csapból megbízható minőségű, tiszta ivóvíz, családjának többé nem kell palackozott vizet vásárolnia az üzletben.

telefon.png VISSZAHÍVJUK A MI KÖLTSÉGÜNKRE!

KÜLDJE EL SMS-BEN VAGY EMAILBEN RÖVID KÉRDÉSÉT, ÉS A TELEFONSZÁMÁT!

TEL: + 36 70 300 3054 Email: showexpo@freemail.hu

WF 100 szűrőpatronok

· 5 mikronos szűrő:
Hatékonyan eltávolítja a vízből a nagyobb szennyeződéseket, vasat, homokot, stb.

· Aktív szén szűrő:
Kiszűri a klór és egyéb kémiai anyagok 99%-át. Fokozottan javítja a víz színét, ízét és illatát.

· 1 mikronos szűrő:
Hatékony szűrést végez a membrán előtt (annak védelmében) A membrán ezáltal 95%-os TDS csökkenést produkál.

· Reverse Osmosis membrán:
A TFC (thin film composite) membrán napi 80 gallon (302 liter) tiszta vizet állít elő. Eltávolítja a vízből az esetlegesen benne található nehézfémeket, klórt, vízkövet, nitrátot, arzént, baktériumokat, vasat, nitritet, stb.

· Aktív szén utószűrő:
A tisztított víz ízének és illatának tökéletes tisztaságáért. Csak az NSF által minősített szén utószűrőket használunk a víz garantáltan jó minőségéért.

Műszaki jellemzők:

Membrán: 80 GPD (gallon naponta) / 302 LPD (liter naponta)
Tiszta víz tartály: 3.2 gallons / 12 liter
Üzemi nyomás: 50 -100 psi (3,5 – 7 Bar)
Méretek: 37 (Szé) x 45(Ma) x 20 (Mé) cm - berendezés
28 (Szé) x 28(Ma) x 35 (Mé) cm - tartály

Tömeg: 8 kg - berendezés
4 kg - tartály

 AKCIÓS ÁRA 75.000 FT HELYETT CSAK 62.500 FT!

 Házhozszállítással, vagy postai utánvéttel.

 

TERMÉKEK RENDELÉSE visszahívás kérés: 

Tel: +36 70 300 3054     showexpo@freemail.hu

 

Önt is szeretettel várjuk a regisztrált munkatársak közé!


Ha Ön úgy dönt, hogy csatlakozik a BIOCOM AG.-hez, jogosult a fogyasztói árból 20% kedvezményre, akciós termékek megvásárlására.

 

A BIOCOM AG. céghez kizárólag online regisztrációval csatlakozhat:

A szponzor számunk: 094740

Csatlakozni itt tud: http://webshop.biocomag.ch/index.php?page=register

Csatlakozáskor a kért rublikába a szponzor számunkat írja be, így folyamatosan gondoskodunk a képzésről, ingyenesen!

Amennyiben segítségre van szüksége, vagy további kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Jutalék táblázat itt>>

 

ELÉRHETŐSÉG:  +36 70 300 3054, showexpo@freemail.hu

 

<<Vissza a főoldalra
<<Vissza az árlistához

 

KÉRDÉSE VAN? ÜZENJEN, VISSZAHÍVJUK!

Egészséges fogyás Regenorral - terméktapasztalatok 

fogyas_20kg.jpg

fogyasnyilas-adrienn.jpg

RENDELJE MEG MOST!

REGENOR...az epe és máj védelmében, a méregtelenítés szolgálatában! Optimalizálja a testsúlyt! Bármilyen anyagcsere betegség, emésztési zavar, cukorbetegség vagy immundefektes állapotban, allergiáben szenvedőknek. Tisztítja az ízületeket, oldja a meszesedést! BŐVEBBEN...  

 

regenor_.jpg

 

biocomkep.jpg

 TERMÉKEINKET UTÁNVÉTTEL IS MEGRENDELHETI, A POSTAKÖLTSÉG TERMÉK NAGYSÁGÁTÓL FÜGGŐEN A POSTAI TARIFÁK SZERINT ALAKUL, ÁLTALÁBAN: 980- 2000 FT KÖZÖTT. FIZETÉSI LEHETŐSÉG: UTÁNVÉTTEL KISZÁLLÍTÁSKOR A KÉZBESÍTŐNEK.

Az SCD Probiotikus Mikroorganizmusok felhasználási területei részletesebben: 

ÖKONET CLEAN A MINDENT TUDÓ TISZTÍTÓSZER! BŐVEBBEN...

pucolas.jpg

„Meggyulladt az olaj a gázon, és megkapta a szagelszívót. Eléggé csúnya lett. Az egyik felét úgy hagytam, a másikat Ökonet Clean-nel tisztítottam, látszik a különbség.

Kicsit töményebbre kevertem a Clean-t, lefújtam a szagelszívót, majd vártam, letöröltem, s újra ismételtem ezt még kétszer. Így lett ilyen. Fontos várni és ismételni!”

 TERMÉSNÖVELÉS

 Szeretnék tudni, hogyan lehet egykilós paradicsomokat a konyhaasztalra tenni? Csupán megfelelően és rendszeresen alkalmazni kell  az ÖKONET AGRO termésnövelő készítményt. Sok sikert hozzá!

Egykilós paradicsomok: Ökonet AGROVAL! BŐVEBBEN...  paradicsom_1kilos.jpg

 

SZERELMI HOROSZKÓP! KI ILLIK HOZZÁD?

KOS, BIKA, IKREK, - RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, -MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS- BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK.

KLIKKELJ A HOROSZKÓP JEGYRE, AMIRE KÍVÁNCSI VAGY!

sodexho.jpg

 Utalány elfogadó hely:

étkezési utalványt (Sodexo Pass, Ticket Restaurant, Enni-kék), és üdülési csek utalványokat elfogadunk bizonyos táplálék kiegészítők ellenértékeként!

 Megrendelés: +36 70 300 3054

 showexpo@freemail.hu

 LELEPLEZŐ ORSZÁGKRÓNIKA KÖNYVÚJSÁG

Weboptim Keresőmarketing - Megalapozott Döntés

Keresned sem kell!      Hun-Web Linkek  LinkBank

 TELJES KÖRŰ RENDEZVÉNYSZERVEZÉS: www.showexpo.hupont.hu

  ENERGIA MEGTAKARÍTÁS (fűtés, gáz, vízmegtakarítás):

 HASZNOS: www.hasznosoldalak.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 385
Tegnapi: 478
Heti: 1 770
Havi: 7 130
Össz.: 664 033

Látogatottság növelés
Oldal: ARZÉNNEL SZENNYEZETT VIZEK TÉRKÉPE
MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK! - © 2008 - 2019 - meregtelenites.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: immun supreme por - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »