MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

FŐOLDAL VÍZTISZTÍTÓK ÁRLISTA BETEGSÉG TÁBLÁZAT ELÉRHETŐSÉG

 

A honlap elköltözött, ide>> a termékek leírását, bővített honlapunkon találja>>

 

ÚJ ELÉRHETŐSÉGEINK: kaposi.kft@freemail.hu

 

TEL: + 36 70 506 69 11

 

REG - ENOR TERMÉKTAPASZTALATOK

 

25 kg fogyás, vércukorszint és vérnyomás javulás, ízület

 

 Újjászületésem a Reg-Enorral – kilók, légzés, ízületek, vérnyomás

 

 

 fogyas_20kg.jpg

 

Valuska Zoltánné Mezőtúron lakik, s állítása szerint szinte újjászületett.  Szívesen bocsátjuk közre Valuska Zoltánné újjászületésének történetét,  a Regenorral. Köszönjük neki!

 

Az előzmények
Májusban megkeresett Vékonyné Icu, mivel tudta, hogy túlsúly problémával küszködök, és felajánlotta a Reg-Enort, megmutatta az étrendet és tájékoztatott a készítményről. Úgy gondoltam teszek egy próbát. Már évek óta küszködtem a túlsúlyommal, mely miatt már az egészségem is megromlott. Fulladtam, dagadt a lábam, szívproblémáim voltak, nehezemre esett mozogni – 10 percenként le kellett ülnöm – fájtak az ízületeim, és a vérnyomásommal is gondok voltak.

 

Hagyományos módszerek – eredmény nélkül
Korábban is próbálkoztam már különböző fogyási lehetőségekkel, de egyik sem hozott eredményt. Az orvos is csak diétát javasolt, és gyógyszereket írt fel a szívemre, a fulladásra már inhalátort is kaptam. Az ízületeimre, és a magas vérnyomásra szintén gyógyszert kellett szednem évek óta, de nem változott semmi, sőt egyre rosszabbodott az állapotom

 

Reg-Enor: szinte rögtön jobb lett!
Június 1-én kezdtem el szedni a Reg-Enort, mely az első héten már eredményt mutatott. Jobb lett a közérzetem, 6 kg-ot fogytam, energikusabb lettem és a kis unokámmal végigjártuk a piacot, amit már évek óta nem tudtam megtenni. Ez erőt adott, hogy folytassam a Reg-enor szedését.

 

A 3 hónapos kúrát végigcsináltam, mely a következő eredményeket hozta:
- 20 kg-ot fogytam,
- visszakaptam az életkedvemet,
- a fulladásom teljesen megszűnt,
- a lábam sem dagad már be,
- könnyedén tudok mozogni,
- rendeződött a vérnyomásom,
- nem fájnak az ízületeim,
- le tudok hajolni – ami már évek óta nem sikerült…
- A gyógyszerek szedését is abbahagytam, mivel már nem érzem szükségét, hiszen visszakaptam az egészségemet.

 

Ajánlás: étezés nélkül is megy!
Amire még nagyon büszke vagyok, hogy a több kilométer hosszú Túri vásárt is minden nehézség nélkül végig tudtam járni – és még csak el sem fáradtam. Évek óta ezt sem tudtam megtenni!

 

Nagyon hálás vagyok Icunak, hogy figyelmembe ajánlotta a Reg-enort, mellyel éhezés nélkül le tudtam fogyni és visszakaptam az egészségemet is. Mindenkinek, aki hasonló problémákkal küszködik, csak ajánlani tudom ezt a kitűnő készítményt.”

 

 

 

Reg-Enor  mínusz 25 kg, Reg-Enor kúra

Bíró György változása, ami mögött két dolog húzódik meg: egy döntés és a Reg-Enor.

 

 
„2011. április 10-én kezdtem bele a kúrába és augusztus 10-ig, azaz négy hónapig csináltam.

Az eredmény: mínusz 25 kg!

 

Majd az étkezési megszorításokon kicsit engedve (főleg a gyümölcsök hiánya zavart), de már Reg-Enor nélkül további 4 kg-ot fogytam. A súlyomat egészen december végéig tartottam, s a jól ismert év végi szokások hatására 3 kg-ot felszedtem, de mostanában újabb kúrába kezdtem.

A tapasztalatom szerint szigorúan be kell tartani az előírásokat, ami nem is olyan nehéz, hiszen éhezni sosem éheztem közben. Azért van kísértés: habos kávé, csoki, torta, s a gyümölcsök: eper, málna stb. Ezért idén korábban kezdtem el a kúrát, hogy a gyümölcsök hiánya ne zavarjon.

 

 

 

Étkezési szokásaim a kúra alatt: 
Reggelire pirított kenyér libazsírral, paprika, retek, hagyma stb., vagy
tojásrántotta szalonnával, vagy kolbász, sonka és tea, kávé, de természetesen cukor illetve tej nélkül. A reggeli általában bőséges volt.

Ebédre valamilyen leves, főzelék, tészta, de mindent csak zsírral főzve! Ugyanakkor a tiltott dolgokat nem használva, például: rakott krumpli kolbásszal, de tejföl nélkül. (Ehető!)

Vacsora hasonló, mint a reggeli vagy az ebéd, csak kevesebb! Továbbá sokszor, amikor megéheztem grépfrútot és kivit ettem SOKAT, pontosabban napi 3-4 darabot.

Mindenben a feltaláló, Szabó Szigfrid leírása szerint étkeztem.

A lényeg: amit lehet, abból bármennyit, és amit nem szabad, abból semmit, de ezt kőkeményen betartva, SEMMIT!

 

sorarany.gif

 

“35 éves vagyok, gyermekkorom óta pollenallergiás, csak a diprophos nevű igen erős injekció segített virágzáskor. Fél év regenor használat után (8 kg-al könnyebben) TÜNETMENTES voltam a parlagfű virágzásakor.
Köszönöm szépen!”

 

sorarany.gif

 

 - 40 kg fogyás

Igazi családi példa következik a változásról. Vesszősék teljesítménye, hozzáállása, önuralma mintaértékű. A történet egy lesújtó orvosi megállapítással kezdődik, a vészjósló jelek sötét jövőt tártak eléjük. Erzsébet megijedt, de bénultság helyett tenni akarás lett rajta úrrá. Innen beszéljenek az ő sorai. A képeken is látható a különbség, de a mondatokon is átsüt a gondolkodásbeli változás, s annak eredménye.

„Vesszősné Szalay Erzsébet vagyok, 2010 októberében 111 kiló volt a súlyom.
A történetem ott kezdődött, hogy 45 évesen elmentem a háziorvosomhoz a szokásos éves vizsgálatokra. Az eredmény megdöbbentő volt számomra, 170-es vérnyomás, 9,2 cukorszint, és 9 körüli koleszterinszint. Az orvos elkezdte felírni a „csökkentő” gyógyszereket, napi szinten 20 tablettát. Mivel elég nyitott vagyok az alternatív gyógyászat felé, elkezdtem keresgélni a megoldásokat. Ekkor mentem el egy Reg-Enor előadásra, ami nagyon megtetszett, főleg az étrendet szemléltető eszközök: tepertő, kolbász, kolozsvári szalonna, pirítós, zöldségek. Eddig a zsíros finomságok számomra tiltott listán voltak. Másnap elkezdtem szedni férjemmel együtt a Reg-Enort.
A férjemnek, Lászlónak is voltak „gyógyíthatatlan” betegségei: allergia, krónikus ínygyulladás, mozgásszervi panaszok, fáradékonyság, emésztési problémák. Ő ekkor 88 kiló volt.

 

Reggelente 7-8 szelet pirítóst ettem vastagon megkenve tepertőkrémmel. Két hónap után már 15 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg. Ekkor már az étvágyam is csökkent. Az ízületi fájdalmaim elmúltak, az emésztésem jobb lett.

 

minusz-40kg-300x300.jpg

 

Három hónap múlva visszamentem a háziorvoshoz, vérnyomásom 150 alatt volt, 6-os vércukorszintet és 6-os koleszterinszintet mért.
Négy hónap után, amikor elértem a 25 kiló fogyást, elkezdtem sportolni. Évekig nem jártam edzőterembe az ízületi és a súlyproblémám miatt.
Hét hónap Reg-enor kúra és 40 kiló fogyás után kiválóan érzem magam. A leleteim eredménye tökéletes. A bőrömön sem hagyott nyomot a 40 kilós fogyás , nagyon jól érzem magam.
Férjemnek is elmúlt az összes problémája. Energikus, testsúlya beállt 68-70 kilóra.
Mindenkit csak bíztatni tudok a Reg-Enorra, mert mi vagyunk az élő példák, hogy 47 évesen is, egészségesen, fitten érezheti magát az ember.”
Reg-Enor – öt hónap: mínusz 35 kiló, új élet.

 

 Forrás: http://biocomag.ch/category/cikkek

 

sorarany.gif

A 25 éves szegedi fiatalember esete

 

Aki látta őt két évvel ezelőtt, most biztosan nem fog ráismerni. A túlsúlyos, depresszív problémákkal küzdő István mára jókedvtől ragyogó, életerős férfivá vált. Hogyan fogyott a Reg-Enorral 35 kilót, és hogyan változott meg az élete az Ökonettel? Érdemes elolvasni a következő beszámolót, és nem csak azoknak, akik plusz kilókkal küzdenek. Ugyanis ez a változás is fejben kezdődött el, és a test mellett máshol is jótékonyan hatott…

„Szeretnék teljes képet adni arról, miben is segített nekem ez a termék. Ehhez mélyre kell nyúljak az időben, egészen 1987 januárjáig. Ekkor születtem, anyatej allergiával, ami azt jelentette, hogy tápszeres babaként nőttem fel. Ekkor még nem ismerték el az anyatej szükségességét az immunrendszer kialakulásában így gyakorlatilag egy felkészületlen immunrendszerrel vághattam neki az életnek. Babának elég beteges voltam, rendszeres megfázások, állandó kiütések, alvási nehézségek színesítették a szüleim és az én életemet. 4 éves koromban allergiás asztmát diagnosztizáltak nálam. Ettől az időponttól (1991) folyamatosan szteroid tartalmú gyógyszereket szedtem. A gyermekéveim erőteljesen beárnyékolta betegségem.

Ugorjunk egy kicsit az időben 2005-be, ekkor hagytam véglegesen abba a szteroidok szedését, mivel már úgy éreztem többet ártanak, mint használnak. Aki már szedett hasonló gyógyszert az tudja, 14 év szedés után, az elhagyás nem megy nyom nélkül. Az osztály legsoványabb srácából 2-3 év alatt a legkövérebb lettem, 62-65 kilóról 100 kilóra híztam, étvágyam csillapíthatatlan volt.

 

 
Ekkor jött az elhatározás, hogy lefogyok.

 

Egy év folyamatos diétázás hatása +5 kiló volt, ekkor értem el a csúcsot, 105 kilót, ebben az időszakban már lelkiekben sem voltam jól, folyamatos depresszív hangulatingadozásaim voltak, nappal nem mentem az utcára, sokszor éreztem úgy, hogy jobb lenne meghalni mint így élni.

Szerencsére mellettem voltak a barátaim, akik tartották bennem a lelket. 

2009-ben beszélgettem velük először a Reg-Enorról és úgy döntöttem, kipróbálom, megváltoztatom az életem. Rengeteg tejterméket és cukrot, étolajat ettem a kúra előtt, amiket mára 99%-ban kizártam az életemből és minden ismerősömet és ismeretlent is erre buzdítok.

Az első két hétben iszonyatos étvágyam volt, aztán ahogy telt az idő,már egyre kevesebb étellel is beértem, közérzetem jelentősen javult, a súlyom rohamosan csökkent.

Kevesebb, mint 5 hónap alatt 35 kilót fogytam, a diéta 100%-os betartásával!

 

minusz-35kg-240x300.jpg

 

Mindenki, aki most szeretne belekezdeni a kúrába és azt mondja, hogy nem tudja tartani az étrendet, vagy azt mondja, drága akármelyik termékünk, nézzen mélyen magába és tegye fel a kérdést: mit adnak ingyen a mai világban? Semmit!

 

Ahhoz hogy rendbe hozd magad, tenned kell érte, változnod kell! A “bűnözéstől” eltántorít az, hogy ha egyszer csalsz a diétában, egy üveg Reg-Enort öntöttél a hátad mögé! Senkit nem versz át a csalással, csak saját magadat; ezt soha ne felejtsd el, amikor tiltott ételt készülsz enni, jusson ez az eszedbe!

 

 

 

A kúra után megszűntek asztmás panaszaim, allergiám 100%-ig megszűnt. A közérzetem, életminőségem nem összehasonlítható a régi állapottal. Visszakaptam magabiztosságomat, életerőmet! Nem maradt rajtam nyúlott bőr, toka!

Mindenkit bátorítok, aki szeretne fogyni, méregteleníteni, változni,egészségesen élni hogy használja bátran az Ökonet termékeit Bevált, hatásos termékek, ha jól használod őket, nem csalódhatsz.
Örülök, hogy találkoztam az Ökonettel, itt tényleg figyelnek a másikra az emberek, segítik egymást önzetlenül, ahogy engem is segítettek és ahogy most én is segítek másokat.

Köszönöm még egyszer mindenkinek aki mellettem volt, segített;
KÖSZÖNÖM! ”

 

sorarany.gif

 

“Sziasztok!

Én úgy használtam, hogy evés előtt ittam meg a 10ml-t.
Bejött, mert 10 kg-ot fogytam és jobban nézek ki mint valaha és jobban is érzem magam.
Szeretem a Reg-enort és már sokszor segített nekem.
Az én szervezetem igen fiatal még(23 éves vagyok), de ha már most elkezdem és betartom a szabályokat, örökre ilyen marad:)
Szabó Szigfridet más szempontból is tudom ajánlani, mert az életveszélyben lévő apukámon segített…
Nem csoda, csak használja ki mindenki!
A megoldás a kezedben van!
Rencsi”

 

Ha visszér, magas vérnyomás: akkor is Reg-Enor! – A súlycsökkenés csak „mellékhatás” volt.

 

 Forrás: BIOCOM A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. Az Ökonet termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az „Ökonet” bejegyzett cégnevet és nem ökológiai tanúsítást jelent.   

 

 

 

  Forrás: http://biocomag.ch/category/cikkek

 

 

Video ajánló - riport:

Szabó Szigfrid, természetgyógyász, Reg-enor használati utasítások »

MEGNÉZEM A TERMÉKET»»

 

 

 

idokep_hd.png EZ AZ OLDAL INTERNETES TERMÉKBEMUTATÓ HONLAP, NEM HAGYOMÁNYOS WEBÁRUHÁZ! RÉSZLETES TERMÉKLEÍRÁSOK, HASZNOS TANÁCSOK, ÁRINFORMÁCIÓK, TÖRZSVÁSÁRLÓI KLUBTAGSÁG LEHETŐSÉGÉT KÍNÁLJUK. VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK, ELÉRHETŐSÉGEINKEN! HA ELKÜLDI KÉRDÉSÉT, VISSZAHÍVJUK!

 

 

 

ELÉRHETŐSÉG: kaposi.kft@freemail.hu

 

REGENOR...az epe és máj védelmében, a méregtelenítés szolgálatában! Bármilyen anyagcsere betegség, emésztési zavar, cukorbe-tegség vagy immundefektes állapotban, allergiáben szenvedőknek. reg_enor.jpg

RENDELJE MEG MOST!

TEL: 06 70 50 66 911

Tisztítja az ízületeket, oldja a meszesedést, és optimalizálja a testsúlyt! BŐVEBBEN..

 

 

 

 EK. Az SCD Probiotikus Mikroorganizmusok felhasználási területei részletesebben: 

 

ÖKONET CLEAN A MINDENT TUDÓ TISZTÍTÓSZER! BŐVEBBEN...

pucolas.jpg

„Meggyulladt az olaj a gázon, és megkapta a szagelszívót. Eléggé csúnya lett. Az egyik felét úgy hagytam, a másikat Ökonet Clean-nel tisztítottam, látszik a különbség.

Kicsit töményebbre kevertem a Clean-t, lefújtam a szagelszívót, majd vártam, letöröltem, s újra ismételtem ezt még kétszer. Így lett ilyen. Fontos várni és ismételni!”

TERMÉSNÖVELÉS

 Szeretnék tudni, hogyan lehet egykilós paradicsomokat a konyhaasztalra tenni? Csupán megfelelően és rendszeresen alkalmazni kell  az ÖKONET AGRO termésnövelő készítményt. Sok sikert hozzá!

Egykilós paradicsomok: Ökonet AGROVAL! BŐVEBBEN...  paradicsom_1kilos.jpg

 

 

 

sodexho.jpg

 Utalány elfogadó hely:

étkezési utalványt (Sodexo Pass, Ticket Restaurant, Enni-kék), és üdülési csek utalványokat elfogadunk bizonyos táplálék kiegészítők ellenértékeként!

 Megrendelés:  showexpo@freemail.hu

LELEPLEZŐ ORSZÁGKRÓNIKA KÖNYVÚJSÁG

Weboptim Keresőmarketing - Megalapozott Döntés

Keresned sem kell!      Hun-Web Linkek

 ENERGIA MEGTAKARÍTÁS (fűtés, gáz, vízmegtakarítás):  

  LinkBank

50%-AL KEVESEBB VÍZSZÁMLA: http://energiaklub.hupont.hu

TELJES KÖRŰ RENDEZVÉNYSZERVEZÉS: www.showexpo.hupont.hu

GÁZMEGTAKARÍTÁS: www.energiaklub.hupont.hu  

HASZNOS: www.hasznosoldalak.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 319
Tegnapi: 478
Heti: 1 704
Havi: 7 064
Össz.: 663 967

Látogatottság növelés
Oldal: FOGYÁS ÉHEZÉS NÉLKÜL - terméktapasztalatok
MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK! - © 2008 - 2019 - meregtelenites.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: immun supreme por - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »