MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

 

Ez az oldal elköltözött, kattintson ide és elolvashtaja a termékek leírását, bővített honlapunkon>>

 

 ALGAPOR, SEJTSZINTŰ MÉREGTELENÍTÉS

 

 

Spirulina alga

A SPIRULINA ÉS CHORELLA HATÁSA:


• Növeli a kitartást• Javítja az egészséget• Hozzájárul a tápanyag-ellátáshoz• Csökkenti a fáradtságot• Erősíti az immunrendszert• Regenerálja a sejteket

Hagyományos és jelenlegi felhasználás: Az Algae Supreme Por Spirulina, Chlorella, vörös tengeri algát tartalmaz, amely természetes enzimekben, tápanyagokban, vitaminokban, aminosavakban, növényi zsírban, béta-karotinban, kalciumban, vasban, magnéziumban, egyéb ásványokban és nyomelemekben, klorofillben és antioxidánsokban gazdag.

A mikroalgák a XXI. század teljes értékű táplálékát jelenthetik.
Az összes természetes vitamint (A-tól K-ig), rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet (kálium, kalcium, vas, magnézium, szelén, stb.), több mint 2000 enzimet, nukleinsavakat, kloforillt, animosavakat, zsírsavakat, különleges növényi hatóanyagokat, antioxidánsokat és a Q-10-hez hasonló koenzimet.

A szabadgyökök károsító hatásának védelme terén az Asztaxanthin...
• 65-ször erősebb, mint a C-vitamin
• 54-szer erősebb, mint a béta-karotin
• 14-szer potensebb, mint az E-vitamin
Emellett az Asztaxanthin más karotinoidoknál és egyéb tápanyagoknál is hasznosabbnak bizonyult az ’Egyszeri Oxigén Kioltása’ terén, mivel…
• 550-szer erősebb, mint az E-vitamin
• 800-szor erősebb, mint a Q10-es koenzim
• 6000-szer erősebb, mint a C-vitamin
• 550-szer erősebb, mint a zöld tea katechinjei
• 11-szer erősebb, mint a béta-karotin
Az Asztaxanthint az egyszeres oxigén kioltása terén még a luteinnél is mintegy 2.75-ször erősebbnek találták

Hagyományos és jelenlegi felhasználás: Az Algae Supreme Por Spirulina, Chlorella, vörös tengeri algát tartalmaz, amely természetes enzimekben, tápanyagokban, vitaminokban, aminosavakban, növényi zsírban, béta-karotinban, kalciumban, vasban, magnéziumban, egyéb ásványokban és nyomelemekben, klorofillben és antioxidánsokban gazdag.

A Spirulina alga hatása:

 

 • Vitalizáló és immunerősítő Antioxidáns.

 • Csökkenti a vérnyomást.

 • Lassítja az érelmeszesedést.

 • Csökkenti az éhségérzetet.

 • Serkenti az agyműködést.

 • Serkenti az egészséges bélflóra kialakulását.

 • Ízületi problémákra jótékony hatású.

 • Javítja a bőr állapotát, fiatalságát.

 

Ez a jellegzetes kékeszöld színű alga természetes forrása a béta-karotinnak. A béta-karotin az A-vitamin előanyagaként hozzájárul a haj, a bőr, a köröm egészségének megőrzéséhez, a bőr öregedésének késleltetéséhez. Részt vesz a normális csont képződésben, elősegíti a szem egészségének megőrzését. Mint antioxidáns hozzájárul a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtek, szövetek védelméhez.

A Spirulina gazdag természetes fehérjékben, tápanyagokban, vitaminokban, aminosavakban, növényi zsírokban, béta-karotinban, kalciumban, vasban, magnéziumban, egyéb nyomelemekben és fő ásványokban, klorofillben és antioxidánsokban.

 

Ez a zöld étrend-kiegészítő gazdag tápanyagokban, és immunrendszer-serkentő hatású, kiváló szabadgyök-fogó.

 

Étkezés előtt fogyasztva csökkenti az étvágyat, ezáltal alapanyaga a felkapott fogyókúrás készítményeknek. Máshol mint immunerősítő és rákmegelőző csodaszerként tartják számon. Az biztos, hogy szinte az összes ételkiegészítőket gyártó cég terméklistáján szerepel, így nem meglepő, hogy előnyeiről sokat olvashatunk. Mértékletes fogyasztása vitaminhiányos vagy egyoldalú táplálkozás esetén valóban indokolt lehet.

 


Ezek a rendkívüli tápanyagok amellett, hogy energiát adnak, az immunrendszert is felerősítik, valamint szabadgyök-fogóként is funkcionálnak, így biztosítva az optimális táplálkozásszintet.

 

Ezeket a mikroalgákat permetezőszer, vagy más kémiai anyag hozzáadása nélkül termesztik, és fehérje, lizin, béta-karotin és klorofill potens forrásai.

 

Az alga mint "zöld élelmiszer” B-vitamin komplexben, káliumban, Omega-3 zsírsavakban és nyomelemekben is rendkívül gazdag. Ezt a terméket egy erős antioxidánssal, asztaxanthinnal erősítettük. Az asztaxanthin rendkívül jól teljesít más tápanyagokkal és erős, zsírban oldódó antioxidánssokkal szemben, az egyedüli oxigén szabadgyökökből való megkötésének és semlegesítésének terén.

 

Magyarország területének nagy része jódhiányos, ezért napi fogyasztása is sokaknak javallott. Kontroll mellett pajzsmirigy túlműködés esetén is adható!

Hatása:
-    A pajzsmirigy támogatása, alulműködés esetén harmonizálása
-    Antioxidáns, immunrendszer erősítése, vitalizálásra
-    Agyműködés serkentése
-    Rákos sejtek szaporodásának lassítása
-    Vérnyomás csökkentése
-    Érelmeszesedés lassítása
-    Ízületi gondok kezelése
-    Étkezés előtt fogyasztva az étvágy csökkentése
-    Bélflóra normalizálása, káros baktériumok kiirtása
-    Salakanyagoktól való megtisztítás
-    Nehézfémek, gyógyszerek vesekárosító hatásának csökkentése
-    Cukorbetegség komplex gyógyítása
-    Gyulladásos folyamatok, szív- és érbetegségek megelőzése
-    A bőr állapotának feljavítása, öregedése megelőzése
-    Ránctalanítás, pattanások kezelése

Ajánlott adagolás: 3 x 2-3 kapszula naponta

 

 

 

Az algák Földünk legősibb életformájához tartoznak, körülbelül 3 milliárd éve léteznek. Az asztaxantin tartalmuk miatt – amely a világ egyik legerősebb antioxidánsa – átvészelték a legnagyobb hőmérsékletingadozásokat, a szárazságtól egészen a jégkorszakig. Minden klímaváltozást túléltek. Alkalmazkodóképességük miatt alakult ki az emberi táplálkozáshoz elengedhetetlen, magas értékű alkotóanyag-tartalmuk. Már az aztékok és a maya-indiánok is kiegészítették étkezésüket a mikroalgákban megtalálható nagy mennyiségű növényi fehérjével. Ezért hívták az „Istenek ajándékának”.

 

algacikk.jpg

 

A Spirulina vérnyomás-, vércukor- és koleszterincsökkentő, gyulladásgátló, izomregeneráló, anyagcsere-serkentő tulajdonságú.  300 %-al több kalciumot tartalmaz, mint a tej,  2300 %-al több vasat, mint a spenót, 3900 %-al több béta-karotint, mint a sárgarépa és 375 %-al több fehérjét, mint a tofu.  Növényi fehérjetartalma magasabb, mint 60 százalék.

 

Az A-vitamin a bőr, szem és porcok egészségéről gondoskodik, az E-vitamin az anyagcseréért felelős, a B1-vitamin a szív és keringési rendszer támogatója, a B2-vitamin a koenzimekért, a protein- és energia-háztartásért felelős, a B3-vitamin az idegrendszerért, a B6-vitamin az aminosavakat, immunrendszert, majd az összes szervet, az izomzatot támogatja, a B12-vitamin a vörösvértestek képződését segíti elő.

 

A természetes Asztaxantin  ötvenszer erősebb, mint a béta-karotin, hatvanszor erősebb, mint a C-vitamin, és ötszázötvenszer erősebb, mint az E-vitamin. Az Asztaxantin védőfunkciónak köszönhetően az algák akár több mint 40 évig is kibírják táplálék és víz nélkül, így a nyári hőséget vagy a téli, jeges hideget is átvészelik.

 

Felszívódása akár 95 százalékos is lehet, így szervezetünk minden összetevőjét hasznosítja.

 

A Chorella intenzív, teljes körű, sejtszintű méregtelenítést végez, lúgosítja a szervezetet és beállítja az optimális pH-szintet. A sérült sejtek regenerálódását segíti, és ösztönzi az őssejtek működését. A különleges napfényfarmokon nevelt mikroalgák egyedülállóan magas klorofiltartalommal rendelkeznek.

 

Vegetáriánusoknak is ideális táplálék, hiszen az összes esszenciális aminosavat és zsírsavat pótolja, ami a táplálkozásukból hiányozhat! A készítmény hatását három fázisban végzi: sejtszintű méregtelenítés, sejttáplálás,  sejtvédelem – Asztaxantin segítségével.

 

Munkában, sportban vagy a hétköznapokban túlterhelt embereknek ideális, hiszen az igénybevett sejtek energiaszükséglete többszörösére növekszik, s a megfelelő tápanyag és vitálisanyag bevitelét a mikroalgák biztosítják. A sejttáplálás minősége befolyásolja a sejtek öregedését. A vitális anyagok megfelelő bevitele gondoskodik a sejtekről, a jó közérzetről és felfrissülésről. Ezzel kimerültségünket kezelhetjük, és a sejtek regenerálódását elősegítve az öregedési folyamatokat is lassítjuk, bőrünk kisimult lesz, kisugárzásunk pedig utánozhatatlanul friss.

 

 

 

A mikroalgáknak semmilyen káros mellékhatása nem ismert!

 

 

 

 

A Spirulina egy emberi fogyasztásra alkalmas cianobaktérium faj. A Föld egyik legősibb élőlénye, melyet értékes tápanyagforrásként már az aztékok is fogyasztottak. Számos kultúrában a spirulina ma sem hiányozhat a napi étrendből.

 

A 21. század egyik legegészségesebb táplálék-kiegészítőjének kikiáltott mikroszkopikus élőlény a halak eledeléből vált űrhajóskoszttá. Spirulina névre hallgat a 21. század egyik legegészségesebb táplálék-kiegészítőjének kikiáltott mikroszkopikus élőlény. A Spirulina "alga" köznapi elnevezése ellenére a baktériumokkal áll a legközelebbi rokonságban, a cianobaktériumok törzsébe tartozik.

Prokarióta, azaz nem rendelkeznek körülhatárolt sejtmaggal (ellentétben az algákkal, amelyek egy- vagy többsejtűek), viszont színanyagainak köszönhetően a növényekhez hasonlóan képes fotoszintetizálni. A Kutatók szerint a néhány milliárd évvel ezelőtt élt rokonai lehettek az első élő szervezetek, amelyek oxigént termeltek, "tevékenységük nyomán a légkör összetétele kezdett megváltozni, s ez megnyitotta az utat a fejlettebb létformák kialakulása felé".


A Spirulina természetes körülménye között trópusi és szubtrópusi magas pH-értékű állóvizek lakója Afrika, Ázsia és Dél-Amerika tavaiban. Időszámításunk utáni pályafutása a 16. századi Azték kultúráig vezethető vissza, ahol mindennapi élelemként fogyasztották. A spanyol felfedezők állítása szerint a Texcoco-tóból halászott zöld algából készített sütit és szárított csipszet árulták mindenfelé a piacokon.

Ehhez hasonló, szárított formájú felhasználása ismeretes a Szahara sivatag körüli területekről; ahol dihé elnevezésű algakenyérként volt közismert.

 

 

 

Összegezve a készítmény a következő területeken hatásos:

 

 • Gyulladás, láz és fájdalom (ízületi fájdalom, fejfájás) csillapítása
 • Immunrendszer erősítése, vírusos, bakteriális és gombás fertőzések gyógyítása
 • Allergia, ekcéma, asztma kezelése
 • Pánikbetegség enyhítése
 • Alcheimer-kór, Szklerózis multiplex kezelése
 • Reflux, puffadás és gyomorégés megszüntetése
 • Fekély visszaszorítása
 • Székrekedés gyógyítása
 • Vastagbélgyulladás, Chron-betegség kezelése
 • Epekő oldása, vesebetegségek megelőzése
 • II. típusú cukorbetegség és magas koleszterinszint gyógyítása
 • Vérnyomás beállítás, vérrögképződés megelőzése
 • Csontritkulás megelőzése
 • Haj és köröm regenerációja, sejtöregedés lassítása
 • Rák elleni küzdelem
 • A várandós nők elsődleges fontosságú táplálék-kiegészítője
 • Szellemi és fizikai tevékenység növelése (akár a kávé kiváltója is lehet!)
 • Alvászavarok megszüntetése
 • Az emésztés segítése, lerakódott zsírsavak lebontása, fogyasztás

 


Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Étrend-kiegészítőként, por és tabletta alakban az USA-ban kezdték el forgalmazni a 80-as évektől. Hírnevének köszönhetően ma már nem természetes élőhelyeiről szüretelik, hanem speciális farmokon, kontrollált körülmények közt termesztik az USA-ban, Távol-Keleten és Ausztráliában.

 

 

 

biocomlogo.png

AZ ORVOS VÁLASZOL

- Hozzá lehet ehhez szokni?

- "Igen, mindenkinek hozzá kellene szoknia, és én azért vagyok, hogy Ön hozzászokjon!" / Dr. Kerekes László.

alga1.jpg ADOGOLÁSA?

- Terápiás mennyiség: 10 gramm naponta
Fenntartó adag: 5 gramm naponta
Felső határ: nincs felső határ, de célszerű a Chlorellát "bemutatni" az
emésztő rendszerünknek, miközben figyeljük a székletünket.
Egyeseknél a Chlorella hasmenést okozhat, szokjunk hozzá lépcsőzetesen.
Akár hetekig is elltarthat, mire a testünk megszokja ezt a számára új dolgot és megengedi, hogy többet is fogyasszunk belől

 

 

 

<<Vissza a főoldalra
<<Vissza az árlistához

 

 

 

TERMÉKEK RENDELÉSE visszahívás kérés: 

Tel: +36 70 300 3054     showexpo@freemail.hu

 

 

 

Prowerdose üzemanyag adalék 35-50- Ft/liter MEGTAKARÍTÁS! NÉZZE MEG A VIDEÓT ITT!!!» 1 LITER POWERDOSE adalék 800 LITER BENZINHEZ ELEGENDŐ!!!

3.980Ft

 

 

 

KÉRDÉSE VAN? ÜZENJEN, VISSZAHÍVJUK!

 

 

 

Egészséges fogyás Regenorral - terméktapasztalatok 

fogyas_20kg.jpg

fogyasnyilas-adrienn.jpg

RENDELJE MEG MOST!

REGENOR...az epe és máj védelmében, a méregtelenítés szolgálatában! Optimalizálja a testsúlyt! Bármilyen anyagcsere betegség, emésztési zavar, cukorbetegség vagy immundefektes állapotban, allergiáben szenvedőknek. Tisztítja az ízületeket, oldja a meszesedést! BŐVEBBEN...  

 

regenor_.jpg

 

 

 

TERMÉKEINKET UTÁNVÉTTEL IS MEGRENDELHETI, A POSTAKÖLTSÉG TERMÉK NAGYSÁGÁTÓL FÜGGŐEN A POSTAI TARIFÁK SZERINT ALAKUL, ÁLTALÁBAN: 980- 2000 FT KÖZÖTT. FIZETÉSI LEHETŐSÉG: UTÁNVÉTTEL KISZÁLLÍTÁSKOR A KÉZBESÍTŐNEK.K.

 

 

 

Az SCD Probiotikus Mikroorganizmusok felhasználási területei részletesebben: 

 

ÖKONET CLEAN A MINDENT TUDÓ TISZTÍTÓSZER! BŐVEBBEN...

pucolas.jpg

„Meggyulladt az olaj a gázon, és megkapta a szagelszívót. Eléggé csúnya lett. Az egyik felét úgy hagytam, a másikat Ökonet Clean-nel tisztítottam, látszik a különbség.

Kicsit töményebbre kevertem a Clean-t, lefújtam a szagelszívót, majd vártam, letöröltem, s újra ismételtem ezt még kétszer. Így lett ilyen. Fontos várni és ismételni!”

 TERMÉSNÖVELÉS

 Szeretnék tudni, hogyan lehet egykilós paradicsomokat a konyhaasztalra tenni? Csupán megfelelően és rendszeresen alkalmazni kell  az ÖKONET AGRO termésnövelő készítményt. Sok sikert hozzá!

Egykilós paradicsomok: Ökonet AGROVAL! BŐVEBBEN...  paradicsom_1kilos.jpg

 

 

 

SZERELMI HOROSZKÓP! KI ILLIK HOZZÁD?

KOS, BIKA, IKREK, - RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, -MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS- BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK.

KLIKKELJ A HOROSZKÓP JEGYRE, AMIRE KÍVÁNCSI VAGY!

 

 

 

sodexho.jpg

Utalány elfogadó hely:

étkezési utalványt (Sodexo Pass, Ticket Restaurant, Enni-kék), és üdülési csek utalványokat elfogadunk bizonyos táplálék kiegészítők ellenértékeként!

 Megrendelés: +36 70 300 3054

 showexpo@freemail.hu

LELEPLEZŐ ORSZÁGKRÓNIKA KÖNYVÚJSÁG

Weboptim Keresőmarketing - Megalapozott Döntés

Keresned sem kell!      Hun-Web Linkek  LinkBank

TELJES KÖRŰ RENDEZVÉNYSZERVEZÉS: www.showexpo.hupont.hu

 ENERGIA MEGTAKARÍTÁS (fűtés, gáz, vízmegtakarítás):

HASZNOS: www.hasznosoldalak.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 349
Tegnapi: 478
Heti: 1 734
Havi: 7 094
Össz.: 663 997

Látogatottság növelés
Oldal: ZÖLDALGA POR Kivonat- Immun Supreme Powder
MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK! - © 2008 - 2019 - meregtelenites.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: immun supreme por - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »